بریدههای کتاب طاهره، طاهره ی عزیزم: نامه های غلامحسین ساعدی به طاهره کوزه گرانی Ms.nobody ؛)(= 1403/1/20 طاهره، طاهره ی عزیزم: نامه های غلامحسین ساعدی به طاهره کوزه گرانی غلامحسین ساعدی 3.6 12 صفحۀ 13 0 1 Ms.nobody ؛)(= 1403/1/26 طاهره، طاهره ی عزیزم: نامه های غلامحسین ساعدی به طاهره کوزه گرانی غلامحسین ساعدی 3.6 12 صفحۀ 26 1 0 paku 1402/11/12 طاهره، طاهره ی عزیزم: نامه های غلامحسین ساعدی به طاهره کوزه گرانی غلامحسین ساعدی 3.6 12 صفحۀ 114 هروقت فرصت دارم مینویسم، چهقدر خوب و شیرین است. احساس سبکی میکنم، و میخواهم پر بکشم. در شدت تنهائی، تنها نوشتن راحتم میکند. 0 3 paku 1402/11/12 طاهره، طاهره ی عزیزم: نامه های غلامحسین ساعدی به طاهره کوزه گرانی غلامحسین ساعدی 3.6 12 صفحۀ 176 لحظه های تند و تیز عاشقانه تمام میشود، امیدواری های بی نتیجه، به نتیجه میرسد یا نمیرسد. به هر صورت همه چیز را پایانی پیش می آید و آدم ها احساس میکنند وجود دیگران برایشان جهنمی است. چرا که در نیافتهاند و نرسیدهاند و دست خالی ماندهاند. ما این صمیمیت را بی هیچ نظری برای هر دو نفرمان نگه داشتهایم. پذیرفتن واقعیت های وجود همدیگر، چنین هدیهای را به ما بخشیده است. خیال بافی ها را کنار گذاشتهایم، همین هستیم و همان بودیم. و همه را تا امروز نگه داشته ایم. 0 1 paku 1402/11/11 طاهره، طاهره ی عزیزم: نامه های غلامحسین ساعدی به طاهره کوزه گرانی غلامحسین ساعدی 3.6 12 صفحۀ 18 شب ها به ستاره ها، مینگرم، تا ابدیتی را که تو نیز نشانه ای از آن هستی با اشتیاق تماشا کنم... این است رازی که غیر تو از کسی بر آن اطلاعی نیست. 0 19 paku 1402/11/12 طاهره، طاهره ی عزیزم: نامه های غلامحسین ساعدی به طاهره کوزه گرانی غلامحسین ساعدی 3.6 12 صفحۀ 49 من همیشه یاد تو هستم. تو نشانهی عظمت هنر خدائی. زیرا قدرت خدا در چشمان تو تجلی کرده است. 0 10 حنا 1403/6/8 طاهره، طاهره ی عزیزم: نامه های غلامحسین ساعدی به طاهره کوزه گرانی غلامحسین ساعدی 3.6 12 صفحۀ 21 0 8