بریدههای کتاب گزینه اشعار سیاوش کسرایی محمد ابراهیمی 4 روز پیش گزینه اشعار سیاوش کسرایی سیاوش کسرایی 0.0 صفحۀ 18 (نامهای به شاهرخ مسکوب در اکتبر 1992) ایرانِ سالخورد ما را هنوز فراز و نشیبهای سهمناک در پی است و دریغ است اگر از راهآمدگان اینبار جز به گامِ تجربه و مشعلِ خرد، پهنۀ پرآشوب کنونی و هزارۀ سوم را درنوردند. / قربانت، سیاوش 0 2 محمد ابراهیمی 4 روز پیش گزینه اشعار سیاوش کسرایی سیاوش کسرایی 0.0 صفحۀ 56 زندگی آتشگهی دیرنده پابرجاست. / گر بیفروزیش، رقص شعلهاش در هر کران پیداست. / ورنه، خاموش است و خاموشی گناه ماست. 0 1 محمد ابراهیمی 4 روز پیش گزینه اشعار سیاوش کسرایی سیاوش کسرایی 0.0 صفحۀ 112 تو قامتِ بلندِ تمنایی؛ ای درخت! 0 2 محمد ابراهیمی 4 روز پیش گزینه اشعار سیاوش کسرایی سیاوش کسرایی 0.0 صفحۀ 62 «منم آرش، - / چنین آغاز کرد آن مرد با دشمن؛ - / منم آرش، سپاهی مردِ آزاده، / به تنها تیرِ ترکش، آزمونِ تلختان را اینک آماده. / مجوییدم نسب، - فرزندِ رنج و کار؛ / گریزان چون شهاب از شب، / چو صبح آمادۀ دیدار.» 0 1 محمد ابراهیمی 4 روز پیش گزینه اشعار سیاوش کسرایی سیاوش کسرایی 0.0 صفحۀ 86 لبی به خنده باز کن / ببین چگونه از گلی / خزانِ باغِ ما بهار میشود. 0 26 محمد ابراهیمی 4 روز پیش گزینه اشعار سیاوش کسرایی سیاوش کسرایی 0.0 صفحۀ 90 که مَردی نه در تُندیِ تیشه است / که در پاکیِ جان و اندیشه است 0 2