بریدههای کتاب همه چیز درباره نویسندگی خلاق FaMoSa 1403/10/6 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 126 صرف نظر از نحوة پيدا كردن شروع قوي براي مطلبتان، پاراگراف هاي بعدي مطلب بايد همگي به اين شروع ربط داشته باشند و پايان مقاله نيز دوباره اشاره اي باشد به اين شروع. 0 4 FaMoSa 1403/10/22 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 311 برنامة آموزشيِ كارشناسي ارشد شما را يك راست و فوري ميان جماعتي از استادان و هنرجوياني چون شما مي برد كه همگي همان هدفي را دنبال مي كنند كه شما در پي آن هستيد. يك برنامة خوب آموزشي همچنين شما را با سبك ها، شيوه ها و رويكردهاي مختلفي كه لازمة كسب مهارت و استادي در نمايشنامه نويسي است آشنا مي كند. شايد بعضي از استادان گرايش بيشتري به كارهاي تجربي يا آثار داراي سبك و زبان خاص داشته باشند و برخي هم بيشتر سنتي باشند و به داستان و شخصيت و ساخت نمايش بهاي بيشتري بدهند. 0 1 FaMoSa 1403/9/25 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 76 توصية شما به نويسندگان تازه کار يا نويسندگاني که مي خواهند مهارت كسب كنند چيست؟ بنويسيد! بخوانيد! نمي خواهم خوش خيال باشم، اما واقعاً كار به همين سادگي است. خواننده اي که مدام و يك عالم داستان علمي مي خواند، شايد بتواند امتحان كند ببيند مي تواند داستان علمي بنويسد يا نه، چون او با قالب آن آشناست. 0 6 FaMoSa 1403/10/22 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 314 پيش از اينكه دست به قلم ببريد و كلمه اي بنويسيد، بايد بدانيد چرا مي خواهيد نمايشنامه نويس شويد. يك دليل نوشتن نمايشنامه تغيير دادن جهان است. دليل ديگرش به دست آوردن پول کلان است. اما شايد بهترين دليل آن اشتياق سوزاني باشد كه در جان شماست و هيچ كس نمي تواند به هيچ وجه شما را از نوشتن آن براي تئاتر باز دارد. 0 0 سیدحسین موسوی 1402/10/4 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 100 0 3 FaMoSa 1403/9/23 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 18 براي اينكه راحت تر با انتقادها روبه رو شويد بايد يادتان باشد که اين کار شماست که ديگران درباره اش قضاوت مي كنند نه خود شما. 0 9 FaMoSa 1403/10/6 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 164 وقتي قصه غلط پيش مي رود، بايد از نو شروع كرد. 0 5 FaMoSa 1403/9/23 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 26 به طور خلاصه، داستان هاي کوتاه معمولاً ويژگي هاي زير را دارند: * موضوعي ساده دارند؛ موضوعي که معمولاً اين امکان را مي دهد که داستان در مدت زمان کوتاهي اتفاق افتد. * تعداد شخصيت هاي آن ها کم است و اين شخصيت ها به سرعت نشو و نما مي کنند. * گفت وگو ها و حوادثْ داستان را پيش مي بَرد. * از زاوية ديد يک نفر بيشتر استفاده نمي کنند. * ضرباهنگ سريع و شروعي گيرا دارند. * ميانه اي دارند که از اين شاخه به آن شاخه نمي پرد و در مسيري مستقيم به سوي پايان داستان پيش مي رود. * پاياني قوي دارند که داستان را کامل مي کند، ما را به درک چيزي مي رساند و راضي مي کند. * پيرنگ (طرح) و شخصيت هايي دارند که بينشي تازه به شرايط انساني افراد به ما مي دهند. 0 7 اسماء :) 1404/4/5 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 10 انگیزه نوشتن از تلاطم زندگی زاده میشود . 10 50 FaMoSa 1403/10/6 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 165 خودتان را خيلی جدی نگيريد. از ديد كلی، ما در اين جهان پهناور تنها نقطه های كوچكی هستيم. 0 4 FaMoSa 1403/10/14 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 301 وقتي كسي دل و دماغ كار كردن نداشته باشد... اگر در كنار شخص ديگري باشد، حتي اگر اين يكي هم مانند او وضعيتي غم بار داشته باشد، اغلب روح شجاعت و ابراز وجود پيدا مي كند و اطمينان به وجودش برمي گردد و كار مي كند/ ماس هارت، نمايشنامه نويس 0 8 FaMoSa 1403/10/22 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 325 هر قانوني البته استثناهايي هم دارد، اما فقط زماني مي توانيد از اين قواعد فراتر رويد يا آن را رد كنيد كه ساختار نمايشي را كاملاً فهميده باشيد. 0 0 FaMoSa 1403/10/22 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 332 0 1 FaMoSa 1403/10/22 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 336 اميد انگيزه اي ملموس ايجاد مي كند و شخصيت را وامي دارد دنبال هدفي باشد. ترس يادآور محسوس عواقب شكست شخصيت در رسيدن به هدفش است. اين دو اصل هميشه درهم تنيده اند. هرگاه اميد شكل مي گيرد، ترس افزايش مي يابد و نتيجه اش کشمکشي است كه تنش و كشش نمايشي را حفظ مي كند. 0 1 FaMoSa 1403/10/22 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 327 حتی یک پزشک بد هم باید دوره دانشکده پزشکی را بگذراند. 0 1 اسماء :) 1404/4/17 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 28 حسادت ممکن است شما را از مسیر اصلی منحرف کند . 0 7 نون.کاف 1404/4/28 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 44 اگر میخواهید خوب بنویسید، باید زبان خودتان را خوب بلد باشید. چیزی که بسیاری از نویسندگان تازه کار ندارند. پس اولین چیز این است که مطمئن شوید میتوانید جملهای بینقص بنویسید. 0 2 نون.کاف 1404/4/28 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 42 یکی از راههای مورد علاقهام برای الهامگیری در خلق شخصیتها نشستن در کافه و تماشای مردم است. این جوری جزئیات مهمی از شخصیتها به دست میآورم. من دوست دارم آدمی را تماشا کنم و سپس چیزهایی درباره اش شروع به خیالات کنم؛ مثلا این آقا که پایش میلنگد و لباس تجار پوشیده است چه اتفاقی برایش افتاده است؟ سوژههای داستان و شخصیتها از دل همین سوالات بیرون میآید. * منم همینطور خانم سوزان فرای، منم همینطور.✨🥲 2 5 فاطمه اسفندی 1404/5/6 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 42 شروع داستان همیشه دشوارترین قسمت داستان است. 0 10 فاطمه اسفندی 1404/5/6 همه چیز درباره نویسندگی خلاق کارول وایتلی 3.4 3 صفحۀ 48 نوشته کامل، معمولا حاصل رشتهای از بازبینیها و اصلاحات است. 0 11