بریدههای کتاب دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید سمانه نظیری 1404/2/10 دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 215 شاید بهتر باشد بچه ها مشاغل را کنش هایی بدانند که باید انجام دهند نه هویتی که باید ادعا کنند وقتی شغل را کار بدانند نه هویت خودشان بیشتر پذیرای این موضوع هستند که گزینه های متفاوت را بررسی کنند. 0 6 سنیه قرائیان 1402/12/18 دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 56 «تواضع» یک ماده مغذی اساسی برای ذهن است. علاج گیر افتادن در کوه حماقت، مصرف مداوم تواضع است. غرور، جهالتِ همراه با اعتقاد راسخ است. تواضع، فیلتری نفوذناپذیر است که تجربیات زندگی را جذب کرده و آنها را به دانش و خِرد تبدیل میکند. 0 5 yasaman 1403/1/9 دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 38 اگر دانش برابر با قدرت است ، دانستن اینکه چه چیزهایی نمیدانیم خرد است. 0 0 yasaman 1403/1/6 دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 12 1 24 سمانه نظیری 1404/1/18 دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 81 تحقیقات نشان می دهد تعداد دفعاتی که والدین باهم بحث میکنند هیچ تأثیری بر رشد تحصیلی، اجتماعی و عاطفی فرزندان ندارد. آنچه اهمیت دارد این است که والدین موقع بحث چقدر احترام یکدیگر را نگه میدارند، نه اینکه هرچند وقت یکبار باهم بحث میکنند. 0 5 سمانه نظیری 1404/1/8 دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 44 علاج گیر افتادن در کوه حماقت ، مصرف مداوم تواضع است 0 3 سمانه نظیری 1404/1/16 دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 63 هویت ما باید بر اساس ارزش هایمان باشد نه اساس باورهای مان ارزش ها اصول اساسی زندگی ما هستند و ممکن است مواردی مانند تعالی سخاوت آزادی و انصاف یا امنیت و صداقت باشند. اگر هویت شما برپایهٔ این ارزش ها باشند، میتوانید نسبت به بهترین روش های پیشرفت در این ارزش ها ذهنی باز داشته باشید. شما پزشکی را میخواهید که هویت او محافظت از سلامتی باشد، معلمی را میخواهید که هویت او کمک به یادگیری دانش آموزان باشد و رئیس پلیسی را میخواهید که هویت او ارتقای امنیت و عدالت باشد. وقتی هویت این افراد بر اساس ارزش هایشان باشد و نه بر اساس عقایدشان ، آن ها انعطاف پذیری مورد نیاز را برای به روزرسانی شیوه های خود بر اساس شواهد جدید به دست میآورند. 16 4 سمانه نظیری 1404/2/8 دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 193 باور دارم که معلمان خوب اندیشه های جدید را می آموزند، ولی معلم های فوق العاده شیوه های جدید اندیشیدن را می آموزند. کسب دانش یک معلم شاید کمک کند که چالش های روز را حل کنیم ولی درک طرز تفکر یک معلم میتواند به ما کمک کند تا چالش های کل عمر را حل کنیم. 0 4 سمانه نظیری 1404/1/8 دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 45 تواضع به معنای داشتن اعتماد به نفس پایین نیست. معنای یکی از ریشه های لاتین تواضع «از خاک» است. تواضع یعنی خاکی بودن؛ یعنی بدانیم کاستی هایی داریم و ممکن الخطا هستیم. اعتماد به نفس معیاری برای سنجش میزان باورتان به خودتان است بر اساس شواهد، اعتماد به نفس با میزان اعتماد شما به رویکردتان یکی نیست آدم میتواند به توانایی خود در دستیابی به هدفی در آینده اعتماد داشته باشد ولی در عین حال به اندازه ای متواضع باشد که تردید کند آیا ابزار مناسب را در حال حاضر دارد یا خیر این نقطه تعادل اعتماد به نفس است. 0 3 سنیه قرائیان 1402/12/10 دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 25 یک واعظ، یک دادستان، یک سیاستمدار و یک دانشمند به ذهن شما قدم می گذارند. 0 7 yasaman 1403/1/9 دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 36 هدف از آموختن این نیست که مهر تایید بر عقایدمان بزنیم ،بلکه این است که عقایدمان را توسعه دهیم. 0 8 yasaman 1403/1/7 دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 25 پیشرفت بدون تغییر غیر ممکن است و کسانی که نتوانند ذهنشان را تغییر دهند ،نمی توانند هیچ چیزی را تغییر دهند. جرج برنارد شاو 0 0 سمانه نظیری 1404/2/10 دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 215 یک مرز مشخص بین پشتکار قهرمانانه و لجبازی احمقانه وجود دارد. گاهی بهترین سرسختی این است که سماجت کنیم مسیرمان را تغییر دهیم. 0 2 سمانه نظیری 1404/1/8 دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 44 پیشرفت از سطح تازه وارد به سطح تازه کار، میتواند چرخهٔ بازاندیشی را متوقف کند. با کسب تجربه مقداری از تواضع خود را از دست میدهیم به پیشرفت سریعمان افتخار میکنیم و این باعث میشود احساس تبحر کاذب داشته باشیم این احساس، نقطه شروع چرخه اعتماد به نفس کاذب است؛ چرخه ای که باعث میشود در چیزهایی که میدانیم تردید نکنیم و نسبت به چیزهایی که نمیدانیم کنجکاو نشویم. 0 3 yasaman 1403/1/6 دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 12 افرادی که هنوز از ویندوز ۹۵ استفاده میکنند ،مسخره میکنیم؛ولی همچنان به عقایدی که در سال ۱۹۹۵ داشتیم پایبندیم. 1 2 علی 1402/5/27 دوباره فکر کن: قدرت دانستن چیزهایی که نمی دانیم آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 1 بهندرت کسی پیدا میشود که بخواهد چیزی را بشنود که دوست ندارد بشنود. 0 8 علی 1402/4/27 دوباره فکر کن: قدرت دانستن چیزهایی که نمی دانیم آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 1 ما صرفا دیدگاههای افرادی را میشنویم که حس خوبی به ما میدهند، نه دیدگاه کسانی که ما را به تأمل وا میدارند. 0 20 علی 1402/5/27 دوباره فکر کن: قدرت دانستن چیزهایی که نمی دانیم آدام ام. گرانت 4.0 8 صفحۀ 1 اگر کسی هنوز از ویندوز ۹۵ استفاده کند به او میخندیم، اما هنوز هم به عقاید سال ۱۹۹۵ خود پایبندیم. 0 6