بریدههای کتاب به عبارت دیگر ستایش 1403/11/19 به عبارت دیگر جومپا لاهیری 3.4 7 صفحۀ 51 عاشق طعم گلابی سرخ در پاییز بود و قرص کامل و سنگین ماه در زمستان که از لا به لای ابرها میتابید. عاشق گرمای بسترش بود و خواندن کتابی خوب، بیآنکه کسی مزاحمش شود. 0 19 ستایش 1403/11/22 به عبارت دیگر جومپا لاهیری 3.4 7 صفحۀ 99 یک زبان تازه کم و بیش یک زندگی تازه است. دستور زبان و نحو تو را به شکلی نو در میآورد و تو به نرمی به درون منطقی دیگر و ادراکی دیگر وارد میشوی. 0 25 فرجانه خبازیان زاده 1403/12/26 به عبارت دیگر جومپا لاهیری 3.4 7 صفحۀ 51 خود را ناقص میدید، مثل دستنویس اولیهی یک کتاب. میخواست از خودش نسخهی دیگری تولید کند، درست همانطور که متنی را از زبانی به زبان دیگر برمیگرداند. ✨️ 0 5 فرجانه خبازیان زاده 1404/1/5 به عبارت دیگر جومپا لاهیری 3.4 7 صفحۀ 84 آنها که جای مشخصی از آنِ خود ندارند، در واقع نمیتوانند به جایی برگردند. مفهوم تبعید و بازگشت تلویحاً به ریشه و وطن اشاره دارد. من، بدون وطن و بدون زبان مادری واقعی، حتی سر میزکارم نیز در جهان سرگردانم. سرانجام متوجه میشوم غربتی در کار نبوده، به هیچ وجه. من حتی از تعریفِ تبعید نیز تبعید شدهام. ✨️ 0 3 فرجانه خبازیان زاده 1404/1/7 به عبارت دیگر جومپا لاهیری 3.4 7 صفحۀ 103 به گمانم قدرت هنر در این است که میتواند بیدارمان کند، ما را تا اعماق وجودمان تکان دهد و زیر و رویمان کند. وقتی رمانی میخوانیم، فیلمی میبینیم یا به قطعهای موسیقی گوش میکنیم، در پی چه هستیم؟ با یک اثر هنری، دنبال چیزی میگردیم که دگرگونمان کند، چیزی که پیشتر از آن آگاه نبودیم. دلمان میخواهد خود را دگرگون کنیم، درست همانطور که شاهکار اُوید مرا دگرگون کرد.✨️ 0 2