بریدههای کتاب اولین تپش های عاشقانه قلبم: نامه های فروغ فرخزاد به همسرش پرویز شاپور فهیمه ناصری 1403/7/21 اولین تپش های عاشقانه قلبم: نامه های فروغ فرخزاد به همسرش پرویز شاپور فروغ فرخزاد 3.9 7 صفحۀ 2 که خدا دلش برای من بسوزد وبیشتر از این مرا منتظر باقی نگذارد 💔 0 8 حسنیه صالحان 1403/10/23 اولین تپش های عاشقانه قلبم: نامه های فروغ فرخزاد به همسرش پرویز شاپور فروغ فرخزاد 3.9 7 صفحۀ 273 خوابیده بودم و گذشته مثل نوار رنگینی از جلوی چشمم میگذشت. درد را توی همهی رگهایم احساس کردم... 0 13 حسنیه صالحان 1403/10/19 اولین تپش های عاشقانه قلبم: نامه های فروغ فرخزاد به همسرش پرویز شاپور فروغ فرخزاد 3.9 7 صفحۀ 52 برای کسی که دوست میدارد و با تمام قلب هم دوست میدارد، بزرگترین مصیبت ها این است که او را از دیدن محبوبش منع کنند 0 49 حسنیه صالحان 1403/10/23 اولین تپش های عاشقانه قلبم: نامه های فروغ فرخزاد به همسرش پرویز شاپور فروغ فرخزاد 3.9 7 صفحۀ 247 نامههای تو تنهایی را از زندگی من میراند. حس میکنم که زیر این آسمان کبود در یک گوشهی دورافتاده موجودی به من فکر میکند و زندگی من برای او ارزشی دارد و میخواهد به لبهای من گرمی و پرتو لبخند را ببخشد 0 13 فهیمه ناصری 1403/7/21 اولین تپش های عاشقانه قلبم: نامه های فروغ فرخزاد به همسرش پرویز شاپور فروغ فرخزاد 3.9 7 صفحۀ 2 امشب دعا خواهم كرد و آن قدر از خدا موفقيت تو را در اين امر خواستار مي شوم كه خدا دلش به حال من بسوزد و بيشتر از اين در انتظارم باقي نگذارد تو هم دعا كن به خدا خيلي خوب است من كه هميشه از خدا كمك مي خواهم تو هم همين طور باش مي دانم كه موفق خواهي شد. 0 4 حسنیه صالحان 1403/10/21 اولین تپش های عاشقانه قلبم: نامه های فروغ فرخزاد به همسرش پرویز شاپور فروغ فرخزاد 3.9 7 صفحۀ 171 نمیدانم تو را چه بنامم. دوستت دارم. دوستت دارم مثل یک بچهای که به آغوش گرم مادرش بیش از هر چیز دیگری علاقه دارد و اگر مادرش او را به سختی تنبیه کند باز به دامن او پناه میآورد. 0 4 حسنیه صالحان 1403/10/23 اولین تپش های عاشقانه قلبم: نامه های فروغ فرخزاد به همسرش پرویز شاپور فروغ فرخزاد 3.9 7 صفحۀ 261 روحم درد میکند و دلم میخواهد خودم را یک مرتبه راحت کنم... 0 5 فهیمه ناصری 1403/7/21 اولین تپش های عاشقانه قلبم: نامه های فروغ فرخزاد به همسرش پرویز شاپور فروغ فرخزاد 3.9 7 صفحۀ 8 من از تو هيچ چيز نمي خواهم همين قدر كه تو مرا دوست داشته باشي و صاحب يك زندگي مختصر و شيريني باشم براي من كافي ست 0 4