بریدههای کتاب حماسهی سجادیه؛ جز حکایت دوست نون.آر🌱 6 روز پیش حماسهی سجادیه؛ جز حکایت دوست جلد 3 سیدمهدی شجاعی 4.5 10 صفحۀ 72 برای تقرب به حکومت اموی باید دو چیز را نداشت: اولی دین است و دومی حریّت. چرا که این هر دو در هر زمان، ممکن است کار دست حکومت بدهد. و دو باید ضرورت دارد: نفاق و قساوت! 0 3 Sudabe 1403/12/15 حماسهی سجادیه؛ جز حکایت دوست جلد 3 سیدمهدی شجاعی 4.5 10 صفحۀ 354 -آرزوی من این است که با امام باشم تا انتهای ابدیت،تاخدا خداست.تاهمیشه. - خب این که آرزوی بزرگی نیست. - پس آرزوی بزرگ چیست؟ - چگونه بودن با امام !کفش و لباس هم همیشه با امامامند. - حرف درستی است !جمانه تو چقدر همیشه حرفهای درست میزنی - حرف درست که این نیست. - پس چیست؟ - آرزوی بزرگ آن است که نداشته باشی اش و جرأت خواستنش را هم نداشته باشی. این آرزوی تو را امام همان روزهای اول برآورده کرده است امام آرزوی من؟ کی؟! - همان وقت که تو گفتی اسمت رفیق است و امام گفت تو از این پس رفیق مایی. همۀ آرزوی من آن لحظه این بود که اسمم رفیق بود. 0 1 نعیمه علیمددی 1404/3/20 حماسهی سجادیه؛ جز حکایت دوست جلد 3 سیدمهدی شجاعی 4.5 10 صفحۀ 1 محمد مصطفی آخرین فرستاده خدا از سوی آسمان است و قرآن آخرین و کاملترین نسخه خداوند برای اهل زمین. آنچه از آن پس آسمان و زمین را به هم وصل میکند، ریسمان امامت است. حبل الله است. فیوضات و برکات آسمان از این مجرا به زمین میرسد و دست اهل زمین با این ریسمان به آسمان. 0 15 راضیه محمدی 1403/4/28 حماسهی سجادیه؛ جز حکایت دوست جلد 3 سیدمهدی شجاعی 4.5 10 صفحۀ 142 و از همهی اینها عجیبتر و غریبتر مرگ ناگهانی یزید بود. یزید اصلا و ابدا مردنی نبود. سی و هشت سالگی که سن مردن نیست. این وسیلهی نقلیه طبق تنظیمات کارخانه لااقل باید سی سال دیگر برایم کار میکرد. سقط یا اسقاط شدن بی مقدمه و ناگهانی یعنی سیبل تیر غیب قرار گرفته است. 0 1 سیده محدثه موسوی 7 روز پیش حماسهی سجادیه؛ جز حکایت دوست جلد 3 سیدمهدی شجاعی 4.5 10 صفحۀ 78 0 12