بریدههای کتاب شهر معمولی فاطیما 3 روز پیش شهر معمولی ناتالی لوید 3.8 3 صفحۀ 55 نور تنها کلمهای بود که میخواستم نگهش دارم. 0 0 فاطیما 3 روز پیش شهر معمولی ناتالی لوید 3.8 3 صفحۀ 42 به گمانم مهم نیست چندبار داستان را شنیده باشی، مهم این است که چه کسی آن را تعریف میکند. قصهگو که خوب باشد، قلبت آن را مثل یک قصهی دستِاول میشنود. 0 0 فاطیما 3 روز پیش شهر معمولی ناتالی لوید 3.8 3 صفحۀ 20 مهم نبود خانهمان کجاست؛ چون خانه همانجایی است که قلبهای نخنمایی مثل قلبهای ما به آنجا تعلق دارد. 0 0 mahya 1403/5/26 شهر معمولی ناتالی لوید 3.8 3 صفحۀ 150 در را به رویا باز کن/ بالا برو، پرواز کن این است نفرین سیاه/آوارگی در نور ماه تا تارها هم سو شوند/تا محو گردد این گزند تا دشمنی جبران شود /تا سایه ها رقصان شود آن گاه این نفرین سخت/یک باره خواهد بست رخت 0 0 Mahya Mohammadi 1403/8/30 شهر معمولی ناتالی لوید 3.8 3 صفحۀ 150 در را به رویا باز کن /بالا برو پرواز کن این است نفرین سیاه/آوارگی در نور ماه تا تارها هم سو شوند/تا محو گردد این گزند تا دشمنی جبران شود/تا سایه ها رقصان شوند آن گاه این نفرین سخت / یک باره خواهد بست و رفت 0 0