بریدههای کتاب البته که عصبانی هستم: پنج جستار درباره ی وطن و انزوای خودخواسته الهه صادقی راد 1403/8/14 البته که عصبانی هستم: پنج جستار درباره ی وطن و انزوای خودخواسته دوبراوکا اوگرشیچ 2.9 12 صفحۀ 122 ما بارهای ناپیدایمان ،اسنادمان، قبضهای برق و تلفنمان ،دفترچه نشانیهایمان و کارتهای بانکی و کاریمان را در سراسر جهان دنبال خود میکشیم با my sapce و Facebook شمارههای ذخیره شده روی تلفن همراه ، آلبومهای خانوادگی ذخیره شده روی وب یادگاری های کودکی مان در قاب پنجره خانه مان عادت غریبی هلندی در ارتباط و اتصال کامل در جهان حرکت میکنیم اینها همه بایگانی ما هستند با آنهاست که دلمان بابت جاودانگی قرص میشود و هرچه بایگانی که دنبالمان میآید مفصلتر باشد از خودمان اثر کمتری در آن هست. 0 13 فاطمه صاد 2 روز پیش البته که عصبانی هستم: پنج جستار درباره ی وطن و انزوای خودخواسته دوبراوکا اوگرشیچ 2.9 12 صفحۀ 27 همه ما هر کسی که هستیم خودمان را در زمانه ای نو مییابیم که در آن شنیده شدن از گوش سپردن، دیده شدن از تماشا کردن و خوانده شدن از خواندن مهمتر است. 0 1 فاطمه صاد 2 روز پیش البته که عصبانی هستم: پنج جستار درباره ی وطن و انزوای خودخواسته دوبراوکا اوگرشیچ 2.9 12 صفحۀ 53 امروزه دیگر لازم نیست دروغ بگویی «تا از وطن خونین دفاع کنی» این روزها از چیزی دفاع میشود که طی ۲۰ سال گذشته به دست آمده: املاک، شغل، بازنشستگی امن، یا خیلی ساده: شرح حالی آبرومند. 0 1 سیده لیلا موسوی 1403/3/8 البته که عصبانی هستم: پنج جستار درباره ی وطن و انزوای خودخواسته دوبراوکا اوگرشیچ 2.9 12 صفحۀ 91 برای تو و من هیچجا از زندگی واقعی خبری نیست. آنجا سخت است، اینجا سخت است، قضیه با خودت از همه سختتر است. قلقش انتخاب آن سختیای است که در حال حاضر بیش از همه مناسب توست. 0 5 سیده لیلا موسوی 1403/3/7 البته که عصبانی هستم: پنج جستار درباره ی وطن و انزوای خودخواسته دوبراوکا اوگرشیچ 2.9 12 صفحۀ 22 بازار ادبیات برای آنکه نویسنده به باور مستقل بودنش تکیه کند، زیادی کوچک است. 0 12