بریدههای کتاب چه کسی معلم تاریخ را کشت؟ روشنا 1402/5/8 چه کسی معلم تاریخ را کشت؟ نزار قبانی 4.3 2 صفحۀ 33 شادمانی از کجا آید به سوی ما؟ حال آنکه نزد ما، هر پرندهای به هوا برخاست، سر بریده شد و هر پیامآوری آمد، نیز...! و هر مصلح و نوآوری یا نویسنده و شاعری به سوی ما آمد، بر بالش شعر... سر از پیکرش جدا شد! 0 3 فهیمه ناصری 1403/5/1 چه کسی معلم تاریخ را کشت؟ نزار قبانی 4.3 2 صفحۀ 1 من همه جا ممنوعم پس... مراهمه جا میخوانند... 0 5 پولاد 1403/5/8 چه کسی معلم تاریخ را کشت؟ نزار قبانی 4.3 2 صفحۀ 14 اسرائیل را چه باک از برخی عربها وقتی که آنها، خود «یهودی» شده اند؟ 0 1 روشنا 1402/5/8 چه کسی معلم تاریخ را کشت؟ نزار قبانی 4.3 2 صفحۀ 52 ما به خوار شدن عادت کردهایم و از انسان چه میماند آنگاه که به خواری عادت کند؟ 0 7 روشنا 1402/5/8 چه کسی معلم تاریخ را کشت؟ نزار قبانی 4.3 2 صفحۀ 35 در روزگاران گذشته، ما در شعر و بیان و بدیع و سخنوری، پیشتاز بودیم و اینک، شغلمان «از هم دریدن نوشتهها»ست! 0 4 روشنا 1402/5/8 چه کسی معلم تاریخ را کشت؟ نزار قبانی 4.3 2 صفحۀ 35 در جهان سوم، حاکمان از جیک جیکِ گنجشکان و از انتشار رایحهی گلها و بق بقِ کبوتران میهراسند و دریا را -اگر پرحرفی کند- به زندان میافکنند! برای حاکمان جهان سوم، دشوار است که با اندیشه، آشتی کنند و قلم را، تایید...! آیا گرگ میتواند با گوسفندان از درِ آشتی درآید؟ 0 8 روشنا 1402/5/8 چه کسی معلم تاریخ را کشت؟ نزار قبانی 4.3 2 صفحۀ 67 منتظرم باشید، ای گروه دلالان! ای که از پول نفت، بنا کردهاید اهرامی از نفاق؛ و شعر و نثر ما را بدل کردهاید به دکان ارتزاق! چشم به راه من باشید، که شعر پیوسته بیرون میتراود از عرق جبین مردمان... و از گردههای نان و از سیاهچال های سرکوب و زلزلههای برآمده از ژرفاها هر اندازه دیوارها را بلند بسازید خورشید را از طلوع کردن باز نخواهید داشت. 0 4 روشنا 1402/5/8 چه کسی معلم تاریخ را کشت؟ نزار قبانی 4.3 2 صفحۀ 53 ما به تروریسم متهم هستیم، اگر نخواهیم بمیریم زیر بلدوزرهای اسرائیلی که خاک ما را زیر و رو میکند، تاریخ ما را زیر و رو میکند، انجیل ما را زیر و رو میکند، قرآن ما را زیر و رو میکند، خاک پیمبران ما را زیر و رو میکند اگر گناه ما این است، چه زیباست «تروریسم»! 0 4 روشنا 1402/5/8 چه کسی معلم تاریخ را کشت؟ نزار قبانی 4.3 2 صفحۀ 65 هیچ قدرتی نیست که بتواند اسبها را از شیهه کشیدن و گنجشکها را از یافتن سرزمینها بازدارد... در این رقابت، تنها واژگان برنده خواهند بود... چه بسا نویسندهای را بکشید، اما نوشتن را نخواهید کشت خوانندهای را، چه بسا، سر ببرید اما چنگ را سر نتوانید برید. 0 4