بریدههای کتاب مترو 2033 faezeh 1403/10/10 مترو 2033 دمیتری گلوخوفسکی 3.7 13 صفحۀ 70 اون داستان قورباغه توی شیر رو شنیدی؟دو تا قورباغه افتادن توی یه سطل شیر. یکیشون منطقی فکر کرد و سریعاً متوجه شد هیچ دلیلی برای مقاومت وجود نداره و نمیشه سرنوشت رو گول زد. اگه اون دنیا واقعاً وجود داشته باشه چی؟چرا با جهیدن خودت را اذیت کنی و به امیدهای واهی پروبال بدی؟پاهاش رو جمع کرد،رفت ته سطل و غرق شد. دومی،قورباغه احمق که احتمالاً ملحد هم بود،شروع کرد به ورجه وورجه کردن. انقدر این کار رو کرد که آخر تودهای از کره ساخته شد و روی اون نشست و با یک پرش از سطل اومد بیرون. ما تا آخر یاد دوست قورباغه دوم به عنوان قربانی استدلال منطقی و پیشرفته هستیم. 0 6 reyhaneh bano 1404/5/31 مترو 2033 دمیتری گلوخوفسکی 3.7 13 صفحۀ 23 منظورت چیه،رای گیری؟اگه مردم بگن اره، پس جواب اره است. اگه بگن نه ،پس مردم خوب فکر نکردن. پس بهتره بهشون اجازه بدیم دوباره فکر کنن. 0 0 reyhaneh bano 1404/5/31 مترو 2033 دمیتری گلوخوفسکی 3.7 13 صفحۀ 314 نه خیال پردازی در این زمینه فایده نداشت در این دنیای جدید همه چیز متفاوت است. در این دنیا برداشتن هر قدم نیازمند تلاشی با نتیجه ی نامشخص و دردی بی حس است.دوران قدیم رفته بود. آن دنیای جادویی و شگفت انگیز دیگر مرده بود و وجود نداشت. دلیلی هم وجود نداشت برای باقی عمر، در سوگش ناله کرد. باید روی قبرش تف انداخت و دیگر برنگشت 0 0 reyhaneh bano 1404/6/1 مترو 2033 دمیتری گلوخوفسکی 3.7 13 صفحۀ 483 سرنوشت بشر حکایت پرنده بلند پروازی بود که به طور مرگباری زخمی شد، روی زمین افتاد و به دنبال سوراخی گشت تا خود را در آن مخفی کند و آرام آرام همان جا بمیرد. 0 0 reyhaneh bano 1404/5/31 مترو 2033 دمیتری گلوخوفسکی 3.7 13 صفحۀ 287 فقط یک چیز است که انسان را از دیوانگی نجات میدهد و آن عدم اطمینان است. زندگی کسی که محکوم به مرگ شده با زندگی یک انسان معمولی تنها در یک چیز تفاوت دارد:اولی میداند دقیقا کی میمیرد و دومی نه. 0 0