بریدههای کتاب راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه سیدحسین موسوی 1402/11/16 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 53 شیپور جنگ به صدا درآمد؛ همان شیپوری که شهید چمران، آن را معیار شناختن مرد از نامرد میدانست. 0 3 حمیدرضا فیاضی 1402/8/1 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 36 وداع جاماندگان، با ملکوتیان عازم میدان نبرد، وداعی بسیار با شکوه و دیدنی بود. پیرمردها طوری آن جوانان رشید و سروقامت را به سینه میفشردند که گویی فرزند خود را در آغوش محبت گرفتهاند. 0 1 حمیدرضا فیاضی 1402/8/1 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 106 اسیر سودانی وقتی قرآن خواندن بچهها را دید، در کمال بهت و ناباوری گفت: مگر شما هم قرآن میخوانید؟! به ما گفتهاند شما به جنگ آتشپرستان میروید! 0 3 حمیدرضا فیاضی 1402/8/1 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 51 آنها در حالی که غرق خون بودند لبخند میزدند و به ما روحیه میدادند. 0 1 حمیدرضا فیاضی 1402/8/1 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 94 زدن مجروحان نیمهجان افتاده در میدان، تفریح تکتیرانداز های بعثی شده بود. 0 1 حمیدرضا فیاضی 1402/8/1 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 72 آتش از زمین و آسمان میبارید. اما ایمان و اعتقاد به هدف، به علی اکبر های خمینی نیرویی می داد که جان بر کف ایستاده بودند و حاضر نشدند به هیچ وجه مواضع خود را به بعثیها واگذار کنند. 0 0 محمد جواد باقری راد 1402/6/6 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 1 0 4 سیدحسین موسوی 1402/11/16 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 72 آتش از زمین و آسمان میبارید. اما ایمان و اعتقاد به هدف، به علی اکبرهای خمینی نیرویی میداد که جان بر کف ایستاده بودند و حاضر نشدند به هیچ وجه مواضع خود را به بعثیها واگذار کنند. 0 8 حمیدرضا فیاضی 1402/8/1 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 76 بعثی ها به مجروحان تیر خلاصی میزدند و هلهله میکردند. آنها مغرورانه از کشتن زخمی ها سر مست شده و جلو می آمدند. 0 1 حمیدرضا فیاضی 1402/8/1 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 69 اسیر وقتی دید نیروهای ما در اوج مظلومیت مشغول خواندن قرآن و نماز جماعت هستند، با تعجب گفت: شما مسلمان هستید؟ نماز میخوانید؟ به ما گفته بودند که صدام به خاطر اسلام با ایرانی ها میجنگد! 0 0 حمیدرضا فیاضی 1402/8/1 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 51 بر طبق استانداردهای نظامی جهان، در کار گذاشتن مین، محدودهی میدان مین باید با سیم خاردار کاملاً مشخص باشد. ولی عراق این استاندارد را زیر پا گذاشته و میدان مین خود را طوری پراکنده بود که محدودهِ واقعی آن مشخص نبود. 0 1 سیدحسین موسوی 1402/11/16 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 68 0 7 حمیدرضا فیاضی 1402/8/1 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 35 مدینهی فاضلهای که عرفا از آن یاد میکردند و می گفتند در دنیای مادی به وجود نخواهد آمد، ما به چشم خود دیدیم. آنجا هیچ کس به دنبال نفع شخصی نبود. همه دنبال ایثار و از خودگذشتگی بودند. 0 0 سیدحسین موسوی 1402/11/16 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 71 0 6 سیدحسین موسوی 1402/11/1 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 11 0 6 حمیدرضا فیاضی 1402/8/1 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 95 هیچکس نمیدانست که مجروحان در آن معرکه به چه میاندیشند؟! شاید نو دامادی به بخت خویش میاندیشید و شاید پدری به سیمای فرزندش که هرگز او را ندیده... 0 0 سیدحسین موسوی 1402/11/17 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 117 0 10 سیدحسین موسوی 1402/11/17 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 138 0 4 حمیدرضا فیاضی 1402/8/1 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 9 اما تنها مانع، نداشتن سلاحی مناسب و مهمات بود. و این شده بود خورهی روحشان! تنها سلاحی که داشتیم، کلاشینکف و دو قبضه آرپیجی بود، آن هم با مهمات بسیار کم. مهمات ما آنقدر کم بود که حتی بچه ها توی خاک هم دنبال چند فشنگ میگشتند! 0 1 حمیدرضا فیاضی 1402/8/1 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 17 صفحۀ 44 قرار بود در جای دیگری برای نماز توقف کنیم اما اعلام شد که دیر شده و همین طور که در حال حرکت هستید نماز مغرب و عشاء را بخوانید. در حال حرکت بودیم که همه نیت کرده و نماز را آغاز کردند. از ستون نیروها زمزمه سوره حمد و توحید بر فضا حاکم شده بود. عجب نمازی بود. انسان احساس میکرد که تمام عرشیان به تماشای عشق بازی این یاران آخرالزمانی، با پروردگار نشستهاند. 0 1