بریدههای کتاب فاطمه علی است: داستان هایی کوتاه از بلندای سبک زندگی حضرت صدیقه طاهره (ع) و امیر مومنان (ع) فآحُم 1403/12/5 فاطمه علی است: داستان هایی کوتاه از بلندای سبک زندگی حضرت صدیقه طاهره (ع) و امیر مومنان (ع) علی قهرمانی 4.3 19 صفحۀ 21 رکعت سوم نماز بود.یک لحضه حواسش پرت شد،گمان برد که رکعت آخر است.نشست به سلام دادن. -برخیز مادرم!الان در رکعت سوم هستی. دخترش فاطمه سلام علیها بود که از درون رحمش مادر را ندا می داد. 0 8 اسکارلتِ خسته 1403/11/6 فاطمه علی است: داستان هایی کوتاه از بلندای سبک زندگی حضرت صدیقه طاهره (ع) و امیر مومنان (ع) علی قهرمانی 4.3 19 صفحۀ 50 0 5 صـآدْ 1404/1/1 فاطمه علی است: داستان هایی کوتاه از بلندای سبک زندگی حضرت صدیقه طاهره (ع) و امیر مومنان (ع) علی قهرمانی 4.3 19 صفحۀ 34 خدایا تو را به محبوبترین بندگانت قسم که به گنهکاران درگاهت رحم کنی خداوندا تو را به برترین بندگانت... بارالها! تو را به علی... 0 2 مطهره سزاوار 1403/11/8 فاطمه علی است: داستان هایی کوتاه از بلندای سبک زندگی حضرت صدیقه طاهره (ع) و امیر مومنان (ع) علی قهرمانی 4.3 19 صفحۀ 138 علی با حق و حق با علی است هر جا که علی باشد حق نیز همان جا است و همراه علی است هر کجا که باشد . 0 0 مطهره سزاوار 1403/11/16 فاطمه علی است: داستان هایی کوتاه از بلندای سبک زندگی حضرت صدیقه طاهره (ع) و امیر مومنان (ع) علی قهرمانی 4.3 19 صفحۀ 126 _ ای رسول خدا! پیامبر ساکت ماند . _ ای نبی پرودگار، یا رسول خدا! پیامبر باز ساکت ماند بعد آرام لب به سخن گشود : _ دخترم فاطمه جان! این آیه در حق تو و اهل خانه تو نیامده ، تواز من هستی. من از تو . وقتی مرا " پدر " صدا میزنی ،دلم شاد و زنده می شود .خدا هم راضی و خرسند می گردد ✨️ بگو بابا✨️ 0 0