بریدههای کتاب دعای عرفه مریم محسنیزاده دیروز دعای عرفه سیدمهدی شجاعی 4.7 4 صفحۀ 31 خدایا! الطاف خفیّهات، و مهربانیهای پنهانیات بیشتر و پیشتر از نعمتهای آشکار توست. 0 13 ریحانه رمضانی 2 روز پیش دعای عرفه سیدمهدی شجاعی 4.7 4 صفحۀ 61 0 16 مریم محسنیزاده دیروز دعای عرفه سیدمهدی شجاعی 4.7 4 صفحۀ 105 و داوری تو بر ما عین عدالت است. 0 8 نعیمه علیمددی 2 روز پیش دعای عرفه سیدمهدی شجاعی 4.7 4 صفحۀ 147 خدای من! چگونه ناامید باشم، که تو امید منی؟ چگونه سستی بگیرم؟ چگونه خواری پذیرم، که تو تکیهگاه منی؟ 0 9 مریم محسنیزاده دیروز دعای عرفه سیدمهدی شجاعی 4.7 4 صفحۀ 27 پس هرگاه که تو را خواندم، پاسخم گفتی. هرچه از تو خواستم، عنایتم فرمودی. هرگاه اطاعتت کردم، قدردانی و تشکر کردی. و هر زمان که شکرت را به جا آوردم، بر نعمتهایم افزودی. و اینها همه چیست جز نعمت تمام و کمال، و احسان بیپایان تو؟! 0 7 مریم محسنیزاده دیروز دعای عرفه سیدمهدی شجاعی 4.7 4 صفحۀ 125 خدای من! تو چقدر به من نزدیکی، با این همه فاصلهای که من از تو دارم. 0 18 نعیمه علیمددی 2 روز پیش دعای عرفه سیدمهدی شجاعی 4.7 4 صفحۀ 125 الهی ما اَقْرَبَکَ مِنّی وَ اَبْعَدَنی عَنْکَ خدای من! تو چقدر به من نزدیکی، با این همه فاصلهای که من از تو دارم! 3 20 نعیمه علیمددی 2 روز پیش دعای عرفه سیدمهدی شجاعی 4.7 4 صفحۀ 101 خدای من! در همه نالهها و فریادها، تمنای حضور تو موج میزند. شاخسار همه دستها، رو به آسمان وجود تو گشوده میشود. پرنده همه نیازها، به سوی تو پر میکشد. 0 8 ریحانه رمضانی 2 روز پیش دعای عرفه سیدمهدی شجاعی 4.7 4 صفحۀ 27 0 7 مریم محسنیزاده دیروز دعای عرفه سیدمهدی شجاعی 4.7 4 صفحۀ 10 امام صادق علیهالسلام: اگر کسی در شب قدر آمرزیده نشد، تا شب قدر سال بعد، چشم امید تنها به روز عرفه میتواند داشته باشد. 0 9