بریده کتابهای رهش 𝑺𝒎𝒖𝒅𝒈𝒆 𝒋𝒂𝒔𝒎𝒊𝒏𝒆🪐✨ 3 روز پیش رهش رضا امیرخانی 3.1 83 صفحۀ 56 - آب هم رساناست... سلام بر ارباب تشنگانِ عالم... و سلام بر هرکه هوای او را دارد... آب هم زنده است... خاک میرساند به هرجا که خاک هست... اما آب میرود حتا به جایی که آب نیست... 0 4 𝑺𝒎𝒖𝒅𝒈𝒆 𝒋𝒂𝒔𝒎𝒊𝒏𝒆🪐✨ 6 ساعت پیش رهش رضا امیرخانی 3.1 83 صفحۀ 119 -نفسِ این عزیز، نفسِ ماست... 0 0 𝑺𝒎𝒖𝒅𝒈𝒆 𝒋𝒂𝒔𝒎𝒊𝒏𝒆🪐✨ 6 ساعت پیش رهش رضا امیرخانی 3.1 83 صفحۀ 87 «لا اقسم بهذا البلد و انت حل بهذا البلد...» سوگند به این شهر، وقتی تو در آنی... 0 0 suny 1403/9/9 رهش رضا امیرخانی 3.1 83 صفحۀ 153 بازگشت همه به سوی اوست... هیچ حرفی حساب تر نیست از این حرف. روزی بر میگردیم و میفهمیم که چه قدر خراب کرده ایم. 0 5 𝑺𝒎𝒖𝒅𝒈𝒆 𝒋𝒂𝒔𝒎𝒊𝒏𝒆🪐✨ 6 ساعت پیش رهش رضا امیرخانی 3.1 83 صفحۀ 176 -با جان ورها باید حرف زد خودشان آرام میشوند. ما هم جان ور هستیم دیگر. حالا یک نطقی هم داریم که چه به تر... با ما هم باید حرف زد! 0 0 𝑺𝒎𝒖𝒅𝒈𝒆 𝒋𝒂𝒔𝒎𝒊𝒏𝒆🪐✨ 3 روز پیش رهش رضا امیرخانی 3.1 83 صفحۀ 52 - خاک رساناست پسرم. وصل می کند همه را به هم... 0 4 𝑺𝒎𝒖𝒅𝒈𝒆 𝒋𝒂𝒔𝒎𝒊𝒏𝒆🪐✨ 6 ساعت پیش رهش رضا امیرخانی 3.1 83 صفحۀ 110 گاهی اوقات منطقه ساده ی بچهها خیلی درستتر از منطقه پیچیده ی ماست... 0 0 Ermiya 1402/11/28 رهش رضا امیرخانی 3.1 83 صفحۀ 77 مرد اگر مر باشد، می شود مثل یک چِکِ چهارشانه ی موبور که پراگ ش را بگذارد کنار رودخانه و خودش بایستاد روبه روی لشگر سرباز سرخ و سفید ... مرد اگر مرد باشد می شود فرانسه رمانتیک و عاشق پاریس با آن بوتیک های معطر شانزلیزه... 0 1 𝑺𝒎𝒖𝒅𝒈𝒆 𝒋𝒂𝒔𝒎𝒊𝒏𝒆🪐✨ 3 روز پیش رهش رضا امیرخانی 3.1 83 صفحۀ 56 اسم ها از آسمان می افتند پایین! 0 4