بریدههای کتاب رحمت واسعه yamahdi 1403/10/17 رحمت واسعه محمدتقی بهجت فومنی 4.2 24 صفحۀ 21 0 3 سیدصالح 1403/8/19 رحمت واسعه محمدتقی بهجت فومنی 4.2 24 صفحۀ 57 0 7 محمدرضا 1402/5/15 رحمت واسعه محمدتقی بهجت فومنی 4.2 24 صفحۀ 257 خدا کند طوری یقین داشته باشیم که برای ما تزلزل حاصل نشود. 0 5 محمدرضا 1402/5/15 رحمت واسعه محمدتقی بهجت فومنی 4.2 24 صفحۀ 308 ما صبور هستیم و شیعیان ما صبورتر از ما هستند؛ زیرا ما بر آنچه می دانیم صبر می کنیم و شیعیان ما بر آنچه نمی دانند، صبر می کنند. 0 6 محمدرضا 1402/5/15 رحمت واسعه محمدتقی بهجت فومنی 4.2 24 صفحۀ 267 از ملا محمد صالح برغانی نقل شده است که در خواب رسول اکرم(ص) را ملاقات کردند و از آن حضرت درباره علت اینکه علمای ستبق اهل کرامات و مکاشفات بوده اند، سوال می کند، پیغمبر اکرم (ص) در جواب گفتند: چرا علمای سلف اهل کرامت بودند، اما در ماها خبری نیست؟ در جواب فرمودند: آن ها واجب و مستحب نداشتند و همه یک چیز بود. [ نزد آن ها فقط ] ماموربه و منهیعنه بود. شما واجب و مستحب را دوتا کردید. مکروه و حرام را دوتا کردید. آن ها مکروه را ملحق به حرام می کردند و مستحب را ملحق به واجب. از این آن ها اهل کرامت بودند، شما نیستید. پی نوشت: ماموربه و منهیعنه یعنی : آنچه بدان امر شده و آنچه از آن نهی شده؛ به عبارت دیگر، همین که امر شد، دیگر کاری نداشتند امر به معنای وجوب است یا مستحب، آن کار را انجام می دادند و همین که نهی شد، بدون توجه به اینکه به معنای حرمت است یا کراهت، آن کار را ترک می کردند. 0 3 محمدرضا 1402/5/18 رحمت واسعه محمدتقی بهجت فومنی 4.2 24 صفحۀ 1 نکته این است که ما کار رابدتر نکنیم، غصه بهتری اش را نخوریم؛ می آید کسی که کار را بهتر می کند. فقط چیزی که هست، [ این است که ] اینکه حالا چه باید کرد، تشخیص بدهید. #کتاب •| رحمت واسعه - آیت الله بهجت |• 0 3 زینب نجفی 1403/1/17 رحمت واسعه محمدتقی بهجت فومنی 4.2 24 صفحۀ 43 کجا میخواهید بروید، نگویید میخواهید بروید روضه؛ بگویید میخواهیم برویم کربلا. 0 11