سیدصالح

کتابدار
@Saleh

180 دنبال شده

219 دنبال کننده

2۳ سال  از دنیای فانی برام گذشته.
دوست دارم کتاب زیاد بخونم.
یکی از لذت بخش ترین کارهای دنیا.
 توصیه شخصی: روزی ده دقیقه ترجمه قرآن کریم + ده دقیقه ترجمه نهج البلاغه ترجمه محمد دشتی

temp_sss
گزارش سالانه بهخوان

نمایش همه
        فضای کتاب غم و تاریکی خاصی دارد، با این حال قشنگ است.
یک نکته جالب این است که تناسخ شخصیت اول به حشره چیز عجیبی نبود. گویا در دنیایی که کافکا خلق کرده بود تناسخ چیز رایجی بوده، چون خانواده از تناسخ «گرگور سامسا» تعجب نمی کنند درحالیکه موضوع واقعا غیر منتظره ای از نظر خواننده می باشد. اطرافیان سامسا از این تغییر شکل صرفا ناراحت می شوند. انگار در دنیای داستان این تناسخ مشابه یک بیماری است که برای هرکسی ممکن است رخ دهد.
خود من تا بخشی از کتاب دنبال علت این اتفاق عجیب مسخ بودم که بعد از چندین صفحه پیش بینی کردم که هیچ جای کتاب قرار نیست به علت این موضوع بپردازد بلکه وقایع بعد از این اتفاق است که اهمیت دارد...

کتاب شخصیت های خاصی دارد که در خیلی از نقد ها رفتار شخصیت ها را به سبکی بازنگری و تحلیل کرده اند و هرکدام را نماد خاصی دانسته اند مثل حشره، خواهر، پدر، مادر، مهمان ها و... در ابتدا من هم کنجکاو بودم بدونم منظور کافکا از این شخصیت ها و رفتار ها چیست، ولی به قول عزیزی:
«لزومی ندارد ما هر رمان را مطالعه می کنیم دنبال مفاهیم خاص و پند و اندرز های زیرمتن باشیم. می توان یک رمان را صرفا برای لذت بردن و همراه شدن با قلم نویسنده خواند. به طبع این مطالعه قطعا مفاهیم نهان رمان به خواننده منتقل خواهد شد، ولی لزومی نداره خواننده به جای همراهی شدن با قصه، دنبال مفاهیم پنهانی داستان باشد و خود را اصلا غرق دنیای داستان نکند.»

سلام
این کتاب درمورد شهید علی (مهران) بلورچی است.
آقای مرتضی قاضی از اطرافیان این شهید بزرگوار، اطلاعات و خاطراتی را درمورد شهید جمع آوری کرده و از زبان هرکدام در کتاب نوشته است، ولی بدلیل اینکه در وصیت نامه شهید آمده که از فضایل وی گفته نشود (که نشانه تواضع سرشار ایشان است)، بناچار خیلی از موارد را نتوانسته اند بگویند.
من در دوران نوجوانی با ایشون که از شهدای دوره سه دبیرستان مفید در عملیات کربلای ۵ است آشنا شدم و شیفته مرام و معرفتشان شدم.
مسیری که ایشان انتخاب کردند باعث شد به سمت اخلاص و پاکی بروند درحالیکه بخاطر اتفاقاتی که در زندگی وی و مادرش افتاده بود، اصلا قابل انتظار نبود که در آن شرایط به این درجه از کمال برسد.
روش محاسبه نفس این شهید که در اینترنت و این کتاب به آن اشاره شده، واقعا جالب و پندآموز است، به طوریکه کوچک ترین کارها که در نظر ما هیچ اهمیتی ندارد هر روز مورد سنجش قرار میگرفته.
خواندن کتاب «محله های زندگی» که درمورد زندگی مادر شهید است در کنار این کتاب توصیه میشود. خانم لامعه لشکرلو (مادر شهید) در سن ۱۸ سالگی  از وهابیت به مذهب شیعه گرایش پیدا میکنند و چنین فرزند آسمانی را تربیت میکنند.

باشگاه‌ها

دل به دریا بزن...

30 عضو

با کفش های دیگران راه برو

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها

شهاب دین

مادر ایران: خاطرات شفاهی عصمت احمدیان مادر شهیدان اسماعیل و ابراهیم فرجوانی

قصه های پندآموز مثنوی معنوی

بساز نفروش ها

ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی

سیدصالح پسندید.
دارزن: زندگینامه داستانی اصغر اقلیدی از روزهای انقلاب تا اسارت در زندان های حزب کومله
          دارزن روایت زندگی اصغر اقلیدی است ابتدا زندگی او در کنار خانواده و بعد اعزام به جبهه و اسارت با گروهک های کومله و سختی هایی که در این دوران می کشد.بعد از پایان کتاب  گریه کردم که ما این انقلاب رو چه طوری به دست اوردیم اما امروز چقدر راحت اجازه ورودد دشمن به خانه هایمان را داده ایم امروز هم مثل دیروز ما در جنگ هستیم اما نه جنگ نظامی و رو در رو بلکه جنگ فرهنگی .در این جنگ دشمن موزیانه همراه با برنامه های دقیق به داخل خانه ها نفوذ می کند و زبان،سنت ها و نوع پوشش ما رو تغییر می دهد.امروز بیگانگان با کمک خیانتکاران داخلی دارند سنتها ،پوشش و فرهنگ اصیل مان را تغییر می دهند .قدرت یک کشور در قدرت مردمان آن ،اصالتسشان و سنت های اصیلشان است .امروز نیازمند انسان سازی هستیم و باید از خودمان شروع کنیم انسانی متفکر،آگاه،فرهیخته بسازیم نه انسانی که فقط تقلید کور کورانه داشته باشد ما این انقلاب رو راحت به دست نیاوردیم پس وظیفه داریم که پای انقلابمان بایستیم

پاتوق ها

برج سکوت