بریدههای کتاب نیروی حال نیایش 1404/1/10 نیروی حال اکهارت تول 3.4 14 صفحۀ 131 هرجا که هستی، با تمام وجود خود آن جا باش. اگر کنون و این جای تو قابل تحمل نیست و تو را ناراحت میکند، سه گزینه پیش روی شماست؛ خود را از آن وضعیت بیرون بکش، دگرگونش کن و یا آن را کامل بپذیر. 0 4 الهام قنبری 1404/4/1 نیروی حال: رهنمونی برای روشن بینی معنوی اکهارت تول 3.4 14 صفحۀ 39 در جایی که فکر را میشنوید، حضور اگاهانه ای، یعنی خویشتن عمیق تان را در پس فکر یا در لایه ی زیرین فکر احساس میکنید. انگاه فکر، قدرتش را بر شما از دست میدهد *این اغاز پایان دادن به تفکر غیر ارادی و ناخواسته است* 0 1 نیایش 1403/12/13 نیروی حال اکهارت تول 3.4 14 صفحۀ 95 0 2 مینا ر 1403/2/28 نیروی حال اکهارت تول 3.4 14 صفحۀ 185 وقتی ارباب در خانه نیست، اشباح در خانه او ساکن میشوند. 0 6 الهام قنبری 1404/4/2 نیروی حال: رهنمونی برای روشن بینی معنوی اکهارت تول 3.4 14 صفحۀ 66 *علت که دست به اتش نمیزنید، ترس نیست، بلکه این است که میدانید میسوزید* *برای دوری از خطرهای غیر ضروری به ترس نیاز ندارید، تنها حد میانگینی از شعور و عقل سلیم کافی است* 0 1 الهام قنبری 1404/4/1 نیروی حال: رهنمونی برای روشن بینی معنوی اکهارت تول 3.4 14 صفحۀ 16 زندگی رها از درد ها، نگرانی ها و روانی رنجور ممکن است. برای این کار باید به نقش خود به عنوان خالق دردهایمان اگاه شویم. ذهن ما خود مسایل و مشکلات را می افریند، نه کسی دیگر و نه جهان بیرون. این ذهن خود ماست با جریان بی وقفه افکار، فکرهای گذشته و نگرانی های اینده. 0 0 الهام قنبری 1404/4/2 نیروی حال: رهنمونی برای روشن بینی معنوی اکهارت تول 3.4 14 صفحۀ 66 ترس روانی همیشه در رابطه با حادثه ای است که « *امکان* » دارد روی دهد، نه از اتفاقی که اکنون در جریان است. شما اکنون و در اینجا هستید، در حالی که ذهنتان در اینده به سر می برد. این دوگانگی، شکاف نگرانی را به وجود می اورد. 0 1 الهام قنبری 1404/4/1 نیروی حال: رهنمونی برای روشن بینی معنوی اکهارت تول 3.4 14 صفحۀ 37 ایا تکمه خاموش کردن ذهنتان را یافته اید⁉️ منظور این است که کامل فکر کردن را متوقف کنیم⁉️ *خیر* *پس این ذهن است که از شما استفاده میکند* حتی نمیدانید که برده ی ذهنتان هستید. بدون اینکه بدانید، به تسخیرش درامده اید. 🫥 0 1