بریدههای کتاب چرا فیلسوفان نمی توانند بخندند؟ fatemeh 1403/11/20 چرا فیلسوفان نمی توانند بخندند؟ کاترین فروزه 3.0 1 صفحۀ 18 حیوان انسانی ،برخلاف حیوان ،اهل تأمل است و بنابراین خود به خود از ا خویشتن فاصله می گیرد 0 1 fatemeh 1403/11/20 چرا فیلسوفان نمی توانند بخندند؟ کاترین فروزه 3.0 1 صفحۀ 20 کمدی به این دلیل که جدی گرفته میشد ممنوع بود. ما کمدی را ممنوع نمیکنیم بلکه آن را به حوزه ی سرگرمی حواله میدهیم و اجازه نمیدهیم که جهان سیاست، تجارت و آموزش را بر هم بزند. دستگاه تلویزیون و نمایش کمدی مناسب اتاق انتظارند و نه دفتر هیئت مدیره . ما با حواله کردن کمدی به حوزه ی سرگرمی، تأثیر ویرانگر آن را نیز تحت کنترل در می آوریم. 0 29 fatemeh 1403/11/25 چرا فیلسوفان نمی توانند بخندند؟ کاترین فروزه 3.0 1 صفحۀ 34 به محض آنکه این فرض کنار برود که عقل مالک حقیقتِ تغییر ناپذیر است، ویرانسازی اش برای ما مبنای آزادی خواهد بود 0 0 fatemeh 1403/11/24 چرا فیلسوفان نمی توانند بخندند؟ کاترین فروزه 3.0 1 صفحۀ 26 به نظر میرسد سقراط، آنگاه که شبح مرگ را بالای سرش میبیند فلسفه را ناکافی می یابد. به عبارت دیگر زمانی که نوبت به شفای زخمهای روح میرسد او محدودیتهای فلسفه و نیاز به شعر را تشخیص میدهد 0 0 fatemeh 1403/11/25 چرا فیلسوفان نمی توانند بخندند؟ کاترین فروزه 3.0 1 صفحۀ 47 در این موقعیت(روده بر شدن از خنده) معمولا رفتاری از ما سر میزند که تحت شرایطذمتعارف، از حیث اجتماعی تابو به شمار میرود: ممکن است بدن به معنای واقعی دچار تشنج شود و ناخودآگاه صداهای ناجور خرناس مانند بدهیم. شاید هیچیک از عواطف بشری تا این حد به حرکات کنترل شدهی بدن مرتبط نیست...تخطی و تجاوزی که خنده نمایانگر آن است ما را میترساند چرا که ناقض ساختار قدرتی است که به دقت سامان یافته و در آن ذهن در بالاترین نقطه ی هستی ما جای دارد. 0 0 fatemeh 1403/11/20 چرا فیلسوفان نمی توانند بخندند؟ کاترین فروزه 3.0 1 صفحۀ 19 نهیلیسم از این مسئله ناشی میشود که جهان آنطور که باید باشد و آنطور که هست «همانند نیستند» 0 0 fatemeh 1403/11/20 چرا فیلسوفان نمی توانند بخندند؟ کاترین فروزه 3.0 1 صفحۀ 20 برخورداری از حس طنز یعنی پذیرفتن انسانیت این جهانی مان با همه ی نارساییها و نقصان هایش 0 1 fatemeh 1403/11/22 چرا فیلسوفان نمی توانند بخندند؟ کاترین فروزه 3.0 1 صفحۀ 20 برخورداری از حس طنز یعنی پذیرفتن انسانیت این جهانی مان با همه ی نارساییها و نقصانهایش 0 1