بریدههای کتاب خواب عموجان مهدی حیدری 1403/12/22 خواب عموجان فیودور داستایفسکی 3.5 3 صفحۀ 118 به خیالمان زندگی میکنیم، در حالی که با عقل و هوش و افکار کسی دیگر به زندگی نگاه میکنیم 0 1 مهدی حیدری 1403/12/22 خواب عموجان فیودور داستایفسکی 3.5 3 صفحۀ 111 آن کسی را که نمیتوانند و نمیخواهند نفرتشان را از او پنهان کنند فریب نمیدهند 0 1 مهدی حیدری 1403/12/22 خواب عموجان فیودور داستایفسکی 3.5 3 صفحۀ 130 استبداد عادتی است که به نیاز تبدیل میشود 0 2 مهدی حیدری 1403/12/22 خواب عموجان فیودور داستایفسکی 3.5 3 صفحۀ 117 ما حتی در بیریاترین و شرافتمندانهترین کارهایمان بیآنکه بخواهیم هم به منافع خودمان فکر میکنیم، حساب و کتاب میکنیم! البته همه مردم خودشان را فریب میدهند و به خودشان تلقین میکنند که فقط از روی نیکدلی و بزرگواری این کار را میکنند 0 1 سید محمد بهروزنژاد 2 روز پیش خواب عموجان فیودور داستایفسکی 3.5 3 صفحۀ 96 «الان معلوم شد شما مطلقاً مردم اینجا را نمیشناسید، مطلقاً نمیشناسید! آخر این فقط نمایشی از شایستگیهای شنیدهنشده و دیدهنشده است، نمایشی کمدی از احساسات پاک و شریف، فقط روکشش طلاست. اگر این پوسته را کنار بزنید، آن وقت جهنم واقعی را حتماً زیر گلها میبینید، لانهی زنبور و آشیانهی دشمنیها، جایی که قورتتان میدهند و حتی نمیگذارند یک نشانه و ردی از شما بماند!» 0 10