بریدههای کتاب جهان چگونه مدرن شد؟: داستان یک "پیچ"، یک کاتب، یک کتاب هومن 1404/4/10 جهان چگونه مدرن شد؟: داستان یک "پیچ"، یک کاتب، یک کتاب استیون گرین بلت 4.1 8 صفحۀ 313 0 16 ناصر حافظی مطلق 1403/2/8 جهان چگونه مدرن شد؟: داستان یک "پیچ"، یک کاتب، یک کتاب استیون گرین بلت 4.1 8 صفحۀ 47 1 11 الهام تربت اصفهانی 1402/5/31 جهان چگونه مدرن شد؟: داستان یک "پیچ"، یک کاتب، یک کتاب استیون گرین بلت 4.1 8 صفحۀ 156 طلا، نقره، جواهرات، جامههای ارغوانی، خانههای ساخته شده از مرمر، زمینهای پاک و پاکیزه، نقاشیهای عفیف، اسبهای زره پوش و گوهر نشان و چیزهای دیگری از این دست لذتی سطحی و ناپایدار ایجاد میکنند؛ برعکس، کتابها تا مغز استخوان آدمی را محظوظ میسازند. آنها با ما سخن میگویند، به ما مشورت میدهند و با صمیمیتی زنده و حاد مونس و همراه ما میشوند. 0 31 احمد بابائی 1404/2/23 جهان چگونه مدرن شد؟: داستان یک "پیچ"، یک کاتب، یک کتاب استیون گرین بلت 4.1 8 صفحۀ 312 «میخواهم مرگ وقتی به سراغم بیاید که در حال کاشتن کلمهایم باشم، بیتوجه به مرگ، و از آن هم بیشتر، بیتوجه به باغ و باغبانیِ ناتمامم.» _ نقل از مونتنی 0 19 محدثه علیمردانی 1403/10/24 جهان چگونه مدرن شد؟: داستان یک "پیچ"، یک کاتب، یک کتاب استیون گرین بلت 4.1 8 صفحۀ 40 راه فضیلت آکنده از رنج و خطر است. 0 9