بریده‌ای از کتاب خار و میخک اثر یحیی السنوار

بریدۀ کتاب

وصیت شهید یحیی سنوار: وصیت من این است که به سلاح،به کرامتی که قابل مصالحه نیست و به رویایی که هرگز نمی میرد،پایبند بمانید.دشمن می‌خواهد ما از مقاومت دست برداریم و مسئله ما را به مذاکراتی بی پایان تبدیل کند. اما من به شما می گویم:در مورد چیزی که حق شماست مذاکره نکنید. آن ها بیشتر از سلاح شما،از ایستادگی شما می ترسند. وصیت من این است که به خون شهدا وفادار بمانید،به کسانی که رفتند و این راه پر از خار را برای ما گذاشتند.آن ها راه آزادی را با خونشان هموار کردند،پس آن فداکاری ها را در حساب سیاستمداران و بازی های دیپلماتیک به هدر ندهید.