بریدهای از کتاب تولستوی و مبل بنفش اثر نینا سنکویچ
1402/8/6
آیا تا به حال قلبت به خاطر تمام شدن کتابی به درد آمده؟ آیا شده تا مدتها بعد از تمام کردن کتابی نویسندهاش همچنان در گوشت نجوا کند؟ در دوران دبیرستان، شروع کردن به جمع کردن عبارتهای موردعلاقهام از کتابها. هدفم این بود که آن نوشتهها مانند یک گاوصندوق عمل کند. میخواستم کلماتی را که نویسندگان محبوبم در گوشم زمزمه میکردند حفظ کنم و آنها را برای روزی که به شنیدن دوبارشان نیاز داشتن نگه دارم؛ به همان اندازه که خواندن آن عبارتها برای اولینبار برایم الهامبخش بود، میتوانستم هر وقت به برانگیختن آن الهام نیاز داشتن به سراغشان بروم.