بریدهای از کتاب آنی شرلی در ویندی پاپلرز اثر لوسی مود مونتگمری
1403/5/6
نفرت همان عشق است، فقط مسیر را اشتباه رفته.
نفرت همان عشق است، فقط مسیر را اشتباه رفته.
1403/5/8
هیچوقت نتونستم اینو بپذیرم یکی انسان نابودیه، از همه لحاظ بهت ضربه و آسیب بهت میزنه، ازش متنفری، دلت میخواد تا شعاع ۱۰۰ کیلومتری نبینیش .. بعد میگن نفرت همان عشق است 🥴
1403/5/8
نظراول: از نظر من درسته☺️👍 بدلیل اینکه نفرت خیلی زیاد از علاقه خیلی زیاد قبلی میاد تو اونقدر اون طرف رو دوست داشتی انقدر باهاش احساس خوبی داشتی ولی طرف مقابلت هیچوقت اونجوری ک فک میکردی نبوده و اون علاقه زیاد تبدیل به حسرت و کم کم نفرت میشه نظر دوم:(نفرت همان عشق است ) تو الان به اخرین مرحله عاشقی رسیدی تو ازش متنفری ولی دوسش داری از این حس حالت بدت میاد متنفری از اینکه نسبت به طرف مقابلت علاقه داری ولی خب نمیتونی کسی جای اون بزاری، راجب اون تیکه اخر که (مسیر را اشتباه رفته) خیلی از کسایی که واقعا عاشق همن ممکنه سر هرچیزی اون رابطه که واسش ارزش قائل بودن خراب بشه و این یعنی یک جای کار میلنگه یعنی تو ی مسیری رو داری اشتباه میری. نظر سوم:نفرت حتما نباید از عشق ریشه بگیره یعنی ممکنه تو توی همون دیدار های اول از یه آدم متنفر بشی ولی با اینم موافقم که تو ممکنه اولش یه آدمی رو خیلی دوست داشته باشی ولی بعد ها ازش متنفر بشی من خودم بشخصه اینو تو روابط دوستانم دیدم.
barly