بریدۀ کتاب

لعیاجهانشاهی

لعیاجهانشاهی

1404/6/23 - 20:17

بریدۀ کتاب

هر روز صبح کودکانی جدید با گونههایی نرم میبینم بعضی وقت ها مرده.اند گاهی چنان به شدت میلرزند که صدای دندانهایشان را از هشت هزار کیلومتر آن طرف تر از ایرپادم میشنوم. لباسهای سرهمیشان را میبینم و دهانهای کمی باز و چشمهای ماتشان را برای دیدن این کودکان رضایت من الزامی است باید روی گزینه ای کلیک کنم تا بدنها از حالت محو خارج شوند و جیغ های بریده بریده شان را بشنوم این محو شدن برای کیست؟ به نفع چه کسی است؟ هرچه شاهد مرگهای بیشتری باشم الگوریتم مردههای بیشتری را نشانم میدهد. برای در الگوریتم ماندن به شکلکها و تغییر املای شهرها نیاز داریم شکلک هندوانه کمک میکند به شاهد بودن ادامه بدهم سپس الگوریتم به چهره ،موقرم عکسی از لانه و دست دخترم نیاز دارد تا به من به عنوان ،شاهد اجازه دسترسی به بازدیدهای بیشتری بدهد. حلا علیان مترجم:فاطمه آل مبارک