بریدهای از کتاب غروب جلال اثر سیمین دانشور
1403/12/21
در سالیان درازی که ما با هم بودیم، من همواره از خویشان و دوستان دورتر و دورتر میشدم و به او نزدیکتر و نزدیکتر. او مرا بس بود. وقتی خویشان و دوستان برایم دلسوزی میکردند که اجاقم کور مانده، ته دلم به آنها میخندیدم چرا که اجاقی روشنتر از اجاق من نبود. سر ناهار روز پیشش از من و مهین پرسیده بود: دلتان میخواهد کجا زندگی کنید؟ من گفتم هرجا که تو باشی و برایش این شعر را خواندم: گو کدامین شهر از آنها بهتر است/ گفت آن شهری که در وی دلبر است. و هنوز هم به همین عقیده هستم و این اعتقاد هم گمان نمیکنم چندان دور باشد. احساس میکنم روزبهروز آب میشوم. مرا در مزار جلال چال کنید. ترتیب سندش را دادهام.