بریده‌ای از کتاب محکم در آغوشم بگیر؛ هفت گفت و گو برای یک عمر زندگی با عشق اثر سوزان ام. جانسون

AMI HP

AMI HP

1402/10/3

بریدۀ کتاب

اک پانکسپ متخصص اعصاب و روان دانشگاه واشینگتن میگوید چیزی به نام آشفتگی شدید اولیه یا اصلی بر ما حاکم میشود و در این موقعیت ما یکی از این دو کار را می کنیم؛ یا سعی میکنیم از شریک زندگیمان بخواهیم تا دوباره اوضاع را آرام کند و بابت عشقی که به ما دارد به ما اطمینان بدهد و این وابستگی مان را عمیق تر میکند یا برای این که خودمان را آرام کنیم از او دور میشویم و وانمود میکنیم به او نیازی .نداریم یا به او میگوییم به من نگاه کن و کنارم باش چون بهت نیاز دارم» یا «نمیذارم به من آسیب بزنی چون خودم رو به راحتی پیدا میکنم و اوضاع رو تو دستم میگیرم.» ما این راهکار را به طور ناخودآگاه برای مقابله با ترس ناشی از قطع ارتباط در پیش میگیریم اوایل معمولاً به نظر میرسد مؤثر و مفید است ولی هرچه اضطراب در ارتباطها افزایش پیدا میکند زوجها بیشتر به این راهکار پناه میبرند و دور باطل احساس ناامنی ناشی از آن باعث میشود از هم دورتر شوند و هر روز ناامنی در آنها بیشتر آنها به دفاع از خود رو میآورند و هر کدام در مورد دیگری و ارتباطی که با هم ،دارند بدترین فکر ممکن را میکنند