بریدهای از کتاب آنومالی اثر اروه لوتلیه
1404/3/6
آیا ما در زمانی زندگی میکنیم که چیزی جز توهم نیست، جایی که هر قرن ظاهری در واقع تنها کسری از ثانیه در پردازنده یک کامپیوتر غول پیکر طول میکشد؟ اگر مرگ یک «پایان» ساده در انتهای یک خط کد نیست، پس دقیقاََ چیست؟ آیا هیتلر و هلوکاست فقط در شبیهسازی ما وجود دارند یا در شبیهسازیهای دیگری هم هستند؟ آیا شش میلیون برنامه یهودی توسط میلیونها برنامه نازی کشته شدهاند؟ آیا تجاوز یک برنامه مذکر است که یک برنامه مونث را هدف میگیرد؟ آیا برنامههای پارانوئیدی سیستمهایی کمی حساستر از سیستمهای دیگر نیستند؟ آیا این فرضیه دیوانهوار بهترین شکل تئوری توطئه نیست که توسط ماهرترین توطئهگران طرحریزی شده؟