بریدهای از کتاب با رشته محبت به کجا می کشی مرا؟ اثر محسن عباسی ولدی
1403/7/4
❌دین چیزی جز خشکه مقدس بازی نیست❌ مولا علی علیهالسلام: این خشکه مقدسا کمر من رو شکستن! اگه دین ما خشکه مقدس بازیه، چرا پیامبرش با خشکه مقدسا خیلی تند برخورد میکردن؟ پیامبر ما وقتی متوجه شدن بعضی از مسلمونا زن و زندگی رو رها کردن و چسبیدن به عبادت، با عصبانیت رفتن مسجد و بالای منبر نشستن و گفتن: من ک پیامبر شما هستم، این کارا رو انجام نمیدم. هرکسی هم ک از روش من رو برگردونه، از من نیست و نباید ادعای مسلمونی کنه. ( الکافی ج۵ ص۴۹۶ ) خدا خشکه مقدسایی رو ک از دین، فقط نماز و روزه ش رو انجام میدن و به مهربونی و محبت و گذشت و تواضع و خیلی چیزای دگ دین اعتنایی نمیکنن، دیندار نمیدونه و بهشون میگه: شما از دین خارجید. یه روز به پیغمبر ما گفتن: یه زن هست ک روزا روزه میگیره و شبا همش عبادت میکنه اما بداخلاقه و همسایه هاش رو با زبونش آزار میده. پیامبر عزیزمون فرمودن: خیری توی این زن نیست. این زن اهل آتیشه. ( بحارالانوار ج۶۸ ص۳۹۴ ) حالا ما بخاطر این ک دین حقیقی رو نمیشناسیم، همین زن و مردای خشکه مقدس رو نمونه ی آدمای دیندار میدونیم و تصور میکنیم دین، همونیه ک اینا دارن.