بریده‌ای از کتاب آدم زنده اثر احمد محمود

بریدۀ کتاب

مرغ نیسن! جانورن! مارن، اژدهان! ئومدن تو شهر ما- تو شرکت نفت، تو آب و برق، ادارات، شرکتها - بهترین حقوق، بهترین زندگی - ماشین، خانه، باشگاه، فرنیچر ، فوق العاده ، دوری از مرکز، بدی آب و هوا و هزارتا دزدی و مداخل دیگه - ئووقت ما نان نداریم بخوریم! رو نفت هم هستیم! تنها نوکری و کلفتی و باغبانی و آبداری و شوفری ش سی ما مانده - سیل دستام کن- سیل کن ببین چطور پینه بسته - پدرم در ئومد سی چندرقاز بس که نی شکر ببرم - مثل یک‌عمله - تو آفتاب شصت درجه - با دوازده سال درس- هاا، می ی کشم - باید از اینجا برن _

ببخشید کتاب من ۲۰۰ صفحه است، مشکل از به خوان هستش که تعداد صفحات حدود ۶۰۰ صفحه است یا کتاب من کامل نیست؟
چون هرچی میگردم کتاب جلد دوم نداره.

من این بریده کتاب رو از کتاب مدارصفر درجه گذاشته بودم.
الان می‌بینم اسم کتاب عوض شده 🙄
نمی‌دونم چه خبره 🫠