بریده‌ای از کتاب سفارش ماندگار اثر موسی صدر

بریدۀ کتاب

جوان عزیز، با من بحث کن که آیا میتوانی در جهان امروز بگویی که شرقی یا عرب یا لبنانی هستی ؟ تو امروزه به تمدن بشری چه چیزی عطا می‌کنی ؟ به خودت و به ما و به تاریخ رحم کن و بدان که تو چونان پیامبری مسئول هستی. و خدا شاهد است که این سخن مبالغه نیست . تو چونان پیامبر مکلفی که جامعه ای بنیان نهی و نه جامعه ای برتر را. جامعهٔ صحیحی را بنیان نه و فضیلت جاودانگی از آن تو خواهد بود . تو آینده سازی ای آینده سازان، برنامه شما برای جامعهٔ آینده چیست؟ ابعاد جامعه‌ای که میخواهید بنیان نهید کدام است؟ مطالعات و بررسی های شما و خدمات شما در آینده چیست ؟