بریدهای از کتاب دیدن دختر صددرصد دلخواه در صبح زیبای ماه آوریل اثر هاروکی موراکامی Fati Hassanpour 2 روز پیش دیدن دختر صددرصد دلخواه در صبح زیبای ماه آوریل هاروکی موراکامی 3.1 43 صفحۀ 9 101 5 14 (0/1000) نظرات Fati Hassanpour 2 روز پیش کاملا میفهمم💔 1 آترینا ضیائی 2 روز پیش چه قدر این تیکه قشنگ حرف دل بعضی هارو میزنه مشتاق شدم بخونم 🥲1 0 Fati Hassanpour 2 روز پیش دقیقا🥲 کتاب شامل چندین داستان کوتاهه .توصیفات خیلی خوبی داره ولی آخر داستانا یجوری تموم میشه که با خودت فکر میکنی خب الان چیشد😂 ولی بازم خوندنش بخاطر همون توصیفات خوبش به دل میشینه 1 هومن 2 روز پیش آسیب و رنج ذهنی به مراتب آزاردهنده تر از رنج جسمی است1 1 Fati Hassanpour 2 روز پیش درسته👌 1
Fati Hassanpour