بریدهای از کتاب علی از زبان علی اثر محمد محمدیان
1403/1/15
یکی از یارانم از فرط خوشحالی برخاست و گفت: ای امیرالمومنین ، خوشا به حال ما که در این موقعیت در کنار تو بودیم و در رکاب تو با این خوارج جنگیدیم! در پاسخ وی گفتم : سوگند به خدایی که دانه را شکافت و موجودات را آفرید ، بدون تردید ، کسانی در این موقعیت همراه ما بودند که هنوز پدران و اجداد آنان به دنیا نیامده اند! او پرسید : چگونه کسانی همراه ما بودند که هنوز به دنیا نیامده اند؟ پاسخ دادم:آری ، جماعتی در آخرالزمان خواهند بود که در این جنگ با ما همراهی کردند . آنان کسانی هستند که راه ما را حق می دانند و تسلیم ما هستند ، آنان حتما و حتما شریک و همراه ما هستند.