بریدهای از کتاب جاناتان مرغ دریایی اثر ریچارد باخ
1404/6/6
-((خب،از حالا به بعد قرار است چه حادثه ای رخ دهد؟قرار است به کجا برویم؟اصلا جایی به نام بهشت هست...نیست؟)) -((نه جاناتان ،بهشت وجود ندارد ،بهشت در زمان و مکان نیست.بهشت همان رسیدن به کمال است.)) چیانگ لحظه ای خاموش شد. -((تو خیلی بلند پرواز هستی مگرنه؟)) جاناتان متعجب شده بود و در حالی که از دقت فرزانه نسبت به خودش شگف زده شده بود با سرافرازی گفت :من((من... من عاشق سرعت هستم.)) -((جاناتان تو وقتی میتوانی بهشت حقیقی را حس کنی که سرعت کمال را دریافته باشی و این به معنای پریدن با سرعت هزار مایل یا یک میلیون مایل در ساعت نیست،چرا که عدد ها خود نوعی محدودیت به شمار می آیند و کمال محدودیت پذیر نیست.