بریده‌ای از کتاب روابط متکامل زن و مرد اثر علی صفایی حائری

بریدۀ کتاب

ما خیال مى‌كنیم كه اگر زندگى یك زندگى بى‌دردسر و بدون درگیرى باشد، یك زندگى مناسبى است، در حالى كه آنچه كه مطلوب است و آنچه كه به آدم‌ها تكامل مى‌دهد و آنها را رشد مى‌دهد و بهره‌مند مى‌کند این است كه در هر برخوردى بیاموزم كه چگونه موضع‌گیرى كنم و در هر موقعیتى چگونه با مسائل روبرو بشوم. اینجاست كه دیگر آدم دنبال یك زندگى بى‌دغدغه و بى‌درگیرى نیست. برایش این مسأله است كه با هر درگیرى و با هر گرفتارى چه باید بكند. بین خودش و مشكلات حائل نمى‌اندازد، از مشكل فرار نمى‌كند، بلكه مى‌كوشد كه از مشكلاتى كه برایش شكل مى‌گیرد بهره‌مند شود، یعنى؛ از مشكلات، بهره‌مندى بدست بیاورد.