بریدهای از کتاب جستارهایی در باب عشق اثر آلن دوباتن
1402/11/20
1402/11/21
توی فیلم جهان با من برقص یه جایی هست که جواد عزتی به طرف میگه اون تورو و آسه پولت و اینا دوس داره و از این صحبت ها جوابش جالب بود که میگه خب من همینام.خونه ولنجک منم..کارخونه منم.. البته من خیلی بد بیان کردم .بنظرم سکانس جالبی بوده و شاید متفاوت از این دیدگاه حقیقتا کدومش درسته؟
1402/11/21
خب منم همیشه همینطوری فک میکردم ولی همیشه دیدگاه های سروش صحت برام جذاب بوده.کارهای سروش صحت هم اگه پیگیر باشین مث انیمیشن میمونه.نقاشی میکشه اصن.بریده کتابی که گذاشتین واقعا ایده آل ترین حالت ممکنه. به شخصه همیشه دوس دارم ذهن آدمها رو بشناسم ولی چقد میتونم موفق باشم؟تقریبا میشه گفت هیچی طرز فکر و رفتارهای ما هم به ذهن ما برمیگرده و هم به جسم.نمیشه ذهن یه فکری بکنه و جسم نمود بیرونی متفاوتی داشته باشه.اون نرگس خانمی که شما مطرح کردین هم جسمش در راستای طرز فکر متعالی خودش و هماهنگ با اون پیش میره.
1402/11/21
با آقای سروش صحت آشنا هستم ولی نه اینطور که پیگیر دقیییق و ریزِ کاراشون باشم، یا بدون در این مورد نظرشون چیه، پس در این مورد نظری ندم بهتره. بقول شما این یه ایدهی ایدهآله که از شخص به شخص متفاوته. برای همین ایدهآل بودنشم قشنگه.. حالا اینکه در عمل چقدر قابل اجراس نمیدونم🤷🏻♀️ سخته اما به شخصه سعی خودم رو میکنم :) شاید نمود پیدا کردن ذهن در جسم بقول شما ناگزیر باشه اما اینجا و تو این بریده: ترجیح اینه که از ذهن تعریف کنید نه از جسم و اگر مجبور به قضاوت شدین در مورد لبخند اظهار نظر کنین تا یکی از اعضای صورت..
1402/11/21
کاملا موافقم مخصوصا در مورد لبخند..که شاید در هر انسانی منحصر بفرد باشه و جذاب خوشحالم از مباحثه با شما @Nargs
1402/11/21
همچنین🤝🏻🌹 خیلی ممنون از موردی که اشاره کردین، باعث شد بیشتر بهش فکر کنم✨ @mehranmasoomi
1402/11/21
🙏🙏🙏🙏این به تفکر واداشتن در مورد پست ها و صحبت های شما هم همیشه برام پیش میاد..موفق باشین
نرگس