بریده‌ای از کتاب انجامش بده!: شما همان کاری هستید که انجامش می دهید! اثر فاطمه جابیک

مهدیار

مهدیار

1402/10/24

بریدۀ کتاب

بگذارید واضح بگویم، من مرتبا قول‌های جسورانه می‌دهم؛ قول‌هایی فراتر از آنچه فکر می‌کنم می‌توانم انجام دهم و بعد زندگی‌ام را برای عمل کردن به آن‌ها زیر و رو می‌کنم. مرتب استاندارد های خودم را بالا می‌برم. معمولا نتیجه‌ی آن راهی ناراحت کننده، آزاردهنده، ناامید کننده و نامشخص است؛ اما مقصد آن راضی کننده و لذت بخش است. من عاشق این هستم که می‌توانم با زندگی خودم این کار را بکنم. آیا تا به حال این جمله را شنیده اید؟:«هرگز قولی ندهید که نمی‌توانید عملی کنید.» بی‌خیال! انجامش بده. شما باید عاشق دادنِ این نوع تعهدات جسورانه باشید.