بریدۀ کتاب

ما در برابر شما
بریدۀ کتاب

می‌توان اعداد و ارقام را متناسب با نیازهای یک سیاستمدار مهندسی کرد. در کتابی از یک متخصص آمار بریتانیایی خوانده که طبق آمار شمار "نوزادان متولد شده" در شهرهایی که جمعیت "لک لک" بیشتری دارند بیشتر از شهرهایی است که جمعت لک لک‌ها در آنجا کمتر است. این چه چیزی را ثابت می‌کند؟ که نوزادان را لک لکها می‌آورند آمار اشتباه می‌کند؟ البته که نه در واقع به طور طبیعی در شهرهایی که دودکش‌های بیشتری دارند لک لک های بیشتری هم زندگی می‌کنند چون لک لک ها روی دودکش‌ها خانه می‌سازند دودکش بیشتر یعنی خانه بیشتر جمعیت انسانی بیشتر و در نتیجه بچه بیشتر و حالا تئو عکسی از یک لک لک به دیوار دفترش زده تا همیشه به یاد داشته باشد که در واقع آنچه رخ می‌دهد مهم نیست بلکه مهم آن است که چطور آن را برای مردم بیان کنی.