بریدهای از کتاب عارفانه اثر گروه نویسندگان
1403/5/21
4.6
در نامهای که از جبهه برای یکی از دوستانش نوشتهها بود آورده: «امام صادق(ع) فرمودند: در توصیههای شیطان به یارانش آمده است که سه خصلت را در بنی آدم بگذارید تا من خیالم راحت شود. کارهای پرمعصیت را نزد آنها کوچک جلوه دهید. کارهای پسندیده و خوب را نزد آنها سخت (و بزرگ) جلوه دهید (تا انجام ندهند.) تکبر و خودپسندی را نزد آنها به وجود آورید. برادران محترم؛ نکند خدای نکرده در این سه دام شیطان که در آن غوطهور هستیم بیشتر آلوده شویم. مومن واقعی اگر یک معصیتی انجام دهد، سنگینی آن را مانند کوه احد بر روی شانهاش حس میکند. اما منافق اگر معصیتی انجام دهد، مانند کسی است که مگسی را از روی صورتش بلند کند.»