بریده‌ای از کتاب اتاق شماره 6 اثر آنتون چخوف

kan@shi

kan@shi

3 ساعت پیش

بریدۀ کتاب

من اصلاً ادعایی ندارم که شما را مجاب کنم اعتقادات مرا قبول کنید. قضیه هم اصلاً این نیست، دوست من. مسئله این نیست که شما رنج کشیده اید و من نکشیده ام. رنج و شادی گذراست. آنها را رها کنیم، خدا به همراهشان.👋🏻 مسئله این است که من و شما فکر می کنیم.🤔 ما در وجود یکدیگر انسان‌هایی را می‌بینیم که توانایی فکر کردن و نتیجه‌گیری دارند و همین ما را - هر قدر هم که نگرش‌هایمان متفاوت باشد - با هم متحد می کند.🤝 دوست من، کاش می دانستید بی عقلی، بی ذوقی و بلاهت همگانی چطور مرا به ستوه آورده و کاش می دانستید من هر بار با چه شادی و شعفی با شما صحبت می کنم! شما آدم عاقلی هستید و من از مصاحبت شما لذت می برم:)