بریده‌ای از کتاب سیرک شبانه اثر ارین مورگنشترن

بریدۀ کتاب

صفحۀ 68

شاندرش ترجیح می‌دهد خودش هم همه‌ی ترکیبات غذایی را نداند و با روش پخت آن آشنا نباشد.خودش می‌گوید این ناآگاهی، به غذا زندگی می‌بخشد و باعث می‌شود چیزی بیش‌تر از ترکیبات تشکیل‌دهنده‌شان باشند.

شاندرش ترجیح می‌دهد خودش هم همه‌ی ترکیبات غذایی را نداند و با روش پخت آن آشنا نباشد.خودش می‌گوید این ناآگاهی، به غذا زندگی می‌بخشد و باعث می‌شود چیزی بیش‌تر از ترکیبات تشکیل‌دهنده‌شان باشند.

13

4

(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.