بریدهای از کتاب سیرک شبانه اثر ارین مورگنشترن
15 ساعت پیش
صفحۀ 68
شاندرش ترجیح میدهد خودش هم همهی ترکیبات غذایی را نداند و با روش پخت آن آشنا نباشد.خودش میگوید این ناآگاهی، به غذا زندگی میبخشد و باعث میشود چیزی بیشتر از ترکیبات تشکیلدهندهشان باشند.
شاندرش ترجیح میدهد خودش هم همهی ترکیبات غذایی را نداند و با روش پخت آن آشنا نباشد.خودش میگوید این ناآگاهی، به غذا زندگی میبخشد و باعث میشود چیزی بیشتر از ترکیبات تشکیلدهندهشان باشند.
(0/1000)
نظرات
تاکنون نظری ثبت نشده است.