بریده‌ای از کتاب مارک و پلو؛ مجموعه ای از سفرنامه ها و عکس ها اثر منصور ضابطیان

بریدۀ کتاب

کتاب مارک و پلو مجموعه‌ای از سفرنامه‌های جالب و خواندنی است که توسط منصور ضابطیان نوشته شده است . نویسنده با نوشتار ساده و صمیمی، خواننده را به سفری جالب در میان فرهنگ‌ها و کشور‌های مختلف مثل فرانسه، هند، اسپانیا و ... می‌برد. در این کتاب، منصور ضابطیان تجربه‌های شخصی خود را با لحنی معمولی بیان می‌کند. شخصیت اصلی داستان خود نویسنده است که در نقش یک جهانگرد، ماجراها و خاطراتش را با دیگران به اشتراک می‌گذارد. نقاط قوت کتاب: معرفی فرهنگ‌ها و دیدگاه های جدیداز کشورهای مختلف وجود عکس برای تصویر سازی بهتر در ذهن مخاطب. نقاط ضعف: جذب نکردن مخاطب جذاب بودن مناسب برای: این کتاب برای دوستداران سفر، علاقه‌مندان به فرهنگ‌های مختلف، و افرادی که به دنبال تجربه‌ی ماجراهای جذاب و متفاوت هستند، یک انتخاب نسبتا خوب است. امتیاز: از نظر من کتاب "مارک و پلو" شایسته‌ی امتیاز نسبتا خوبی میتونه باشه اما نه اونقدر زیاد. ۴ از ۱۰

سلام.
این چیزی که شما نوشتید، یادداشت هست و باید به عنوان یادداشت منتشر بشه.
ولی در قالب بریده نوشتینش. بریده، عینا قسمتی، جمله یا جملاتی از کتاب هست که با ذکر شماره صفحه منتشر می‌شه.
خواستم بگم که برای زیبایی صفحهٔ خودتون اگه دوست داشتید اصلاح کنید. :دی
همین.