بریده‌ای از کتاب مارک و پلو: مجموعه ای از سفرنامه ها و عکس ها اثر منصور ضابطیان

محیا میریوسفی

محیا میریوسفی

14 ساعت پیش

بریدۀ کتاب

کتاب مارک و پلو مجموعه‌ای از سفرنامه‌های جالب و خواندنی است که توسط منصور ضابطیان نوشته شده است . نویسنده با نوشتار ساده و صمیمی، خواننده را به سفری جالب در میان فرهنگ‌ها و کشور‌های مختلف مثل فرانسه، هند، اسپانیا و ... می‌برد. در این کتاب، منصور ضابطیان تجربه‌های شخصی خود را با لحنی معمولی بیان می‌کند. شخصیت اصلی داستان خود نویسنده است که در نقش یک جهانگرد، ماجراها و خاطراتش را با دیگران به اشتراک می‌گذارد. نقاط قوت کتاب: معرفی فرهنگ‌ها و دیدگاه های جدیداز کشورهای مختلف وجود عکس برای تصویر سازی بهتر در ذهن مخاطب. نقاط ضعف: جذب نکردن مخاطب جذاب بودن مناسب برای: این کتاب برای دوستداران سفر، علاقه‌مندان به فرهنگ‌های مختلف، و افرادی که به دنبال تجربه‌ی ماجراهای جذاب و متفاوت هستند، یک انتخاب نسبتا خوب است. امتیاز: از نظر من کتاب "مارک و پلو" شایسته‌ی امتیاز نسبتا خوبی میتونه باشه اما نه اونقدر زیاد. ۴ از ۱۰