بریده‌ای از کتاب جاذبه ی حسینی: گزیده ی بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) درباره ی حضرت زینب کبری (س) و اربعین حسینی اثر سیدعلی خامنه ای

بریدۀ کتاب

همان‌طور که زینب‌کبری سلام‌الله‌علیها عصر عاشــورا و شب یازدهم، میان آن‌همه شدّت و محنت، دست و پای خودش را گم نکرد و مأیوس نشد؛ ما هم امروز مأیوس نیستیم و نباید باشیم. همان عصر عاشــورا-بنا به نقل بعضی از روایات- زینب به برادرزاده‌ی خودش علی‌بن‌الحسین علیه‌السلام گفت:" ای برادرزاده‌ی من! اوضاع این‌گونه نمی‌ماند؛ این قبرها آباد خواهد شد، این پرچم برافراشته خواهد شد، مردم و ملّت‌ها و نسل‌ها گروه گروه می‌آیند و از این‌جا درس می‌گیرند و برمی‌گردند. این‌جا مَدرَس آزادی‌خواهان عالم خواهد شد." و شد. آن روز این امید، آینده را نشان می‌داد.