بریدهای از کتاب مغالطه های پرکاربرد: 44 ترفند کثیف برای برنده شدن در بحث ها اثر لیندا الدر
1402/4/15
هنگامی که افراد یا کشورها به قدرت زیاد دست پیدا میکنند، پس از زمان کوتاهی به این باور میرسند که باید حق هرکاری را داشتهباشند. چگونه به چنین باوری میرسند؟! آنها به خودشان میقبولانند که هدفهایشان همیشه والا و عادلانهاند و اگر هم کارهای ناپسندی انجام میدهند از سر اجبار است ؛ 《 افراد یا گروه ها یا کشورهای شروری که این ارزشهای والا را قبول ندارند مارا به استفاده از شیوههای ناپسند وامیدارند. 》 بنابرین یکی از شیوههای فریبکاران برای پیروزی در بحثها تاکید بر این نکته است که ؛ << عمیقا آرزو میکنیم که ای کاش مجبور به استفاده از این ابزار نمیبودیم؛ اما افسوس که دنیای ما دنیای خشنی است. >> وقتی که دولتی اقدام به کارهای غیراخلاقی ( مثل آدم کشی ، بازداشت غیرقانونی ، و شکنجه ) میکند، سخنگوی آن دولت غالبا به این ترفند متوسل میشود. - نظر شما چیه ؟!