بریدهای از کتاب چایخانه کوچکی در توکیو اثر جولی کاپلین
1404/3/9 - 05:29
صفحۀ 106
"وابی سابی یعنی درک این موضوع که هیچ چیز دائمی نیست و ما باید قدر چیزهایی که الان داریم رو بدونیم. شکوفههای گیلاس رو هم به خاطر زیبایی و هم به خاطر گذرا بودنش جشن میگیریم، فردا دیگه ممکنه نباشن و زیباییشون به اینه که همون لحظه تماشاشون کنی. واسه همینه توی ژاپن فصلها خیلی مهمن، چون طبیعت قشنگه اما همیشگی نیست."
"وابی سابی یعنی درک این موضوع که هیچ چیز دائمی نیست و ما باید قدر چیزهایی که الان داریم رو بدونیم. شکوفههای گیلاس رو هم به خاطر زیبایی و هم به خاطر گذرا بودنش جشن میگیریم، فردا دیگه ممکنه نباشن و زیباییشون به اینه که همون لحظه تماشاشون کنی. واسه همینه توی ژاپن فصلها خیلی مهمن، چون طبیعت قشنگه اما همیشگی نیست."
(0/1000)
نظرات
تاکنون نظری ثبت نشده است.