بریدهای از کتاب جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره)) اثر انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی
1404/3/24
هر روز ما در جنگ برکتی داشته ایم که در همه صحنه ها از آن بهره جسته ایم ما انقلابمان را در جنگ به جهان صادر نموده ایم ما مظلومیت خویش و ستم متجاوزان را در جنگ ثابت نموده ایم ما در جنگ پرده از چهره تزویر جهان خواران کنار زدیم ما در جنگ دوستان و دشمنانمان را شناخته ایم ما در جنگ به این نتیجه رسیده ایم که باید روی پای خودمان بایستیم ما در جنگ ابهت دو ابر قدرت شرق و غرب را شکستیم ما در جنگ، ریشه های انقلاب پربار اسلامیمان را محکم کردیم ما در جنگ حس برادری و وطن دوستی را در نهاد یکایک مردمان بارور کردیم ما جهان و خصوصاً مردم منطقه نشان دادیم که در جنگ به مردم علیه تمامی قدرتها و ابر قدرتها سالیان سال می توان مبارزه کرد. [امام خمینی،منشور روحانیت]