بریدهای از کتاب عزیز زیبای من اثر زینب مولایی
1402/5/13
[حاجی] در همه زمینهها هم مطالعه داشت؛ هم مذهبی و هم موضوعات دیگر. "نهجالبلاغه" و "صحیفه سجادیه" را زیاد میخواند و نکتهبرداری میکرد. رمانهای خارجی و کتابهای سیاسی هم زیاد میخواند. از گابریل گارسیا گرفته تا کتاب خاطرات جورج بوش و زندگینامه خیلی از آدمهای مشهور دیگر. سرعت کتابخوانیاش هم خیلی زیاد بود. ابتدای یک ماموریت کتابی را شروع میکرد و هنگام برگشت، کتاب تمام شده بود و میرفت سراغ کتاب بعدی. اگر نکته خاصی برایش در کتاب جالب بود، نکتهبرداری میکرد یا زیر آن خط میکشید و هنگام سخنرانی از آنها استفاده میکرد. عاشق این هم بود که زیر نور آفتاب بنشیند و کتاب بخواند. مطالعه، یک اصل جدانشدنی از زندگی حاجی بود. همیشه قرآن و کتابهای مختلف توی دستش یا داخل کیفش بود. هر وقت زمان مناسبی پیدا میکرد، یا میخواند یا مینوشت.