بریده‌ای از کتاب پایان مأموریت: زندگینامه داستانی رئیس جمهور شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی اثر مصطفی رضایی

بریدۀ کتاب

وقتی اون ها به خیال خودشون سرمستانه در حال تهمت و تحقیر من بودن، یاد رفتار استاد شهیدم، بهشتی در مناظره با احسان طبری افتادم. طبری نماینده حزب توده و شهید بهشتی نماینده حزب جمهوری اسلامی بود. اون توی مناظره به آیه رو اشتباه خوند و استادم درستِ آیه رو نوشت و به اون داد. بحث که تموم شد و از میزگرد بیرون اومدن، به شهید بهشتی رو کرد و گفت: ''چرا این کار رو کردی؟! من اگه جای تو بودم و تو یه جمله از کتاب سرمایۀ مارکس رو اشتباه خونده بودی،میزگرد رو به نفع خودم تموم می کردم. تو می تونستی برگردی بگی: تو که قرآن و از رو بلد نیستی ،بخونی چرا راجع به اسلام حرف می زنی؟! ولی بی سروصدا به من کمک کردی.''استادم در پاسخ به او گفت:''ما که اینجا نیومدیم با هم دعوا کنیم اومدیم راه صحیح و حق و پیدا کنیم!''