بریدۀ کتاب
1403/6/12

4.7
وقتی ما بچههای خود را خرد میکنیم، دیگر چگونه جلوی استعمار بایستند؟! ما فکر میکنیم این کار بیادبی و بیتربیتی است و با چه خشونتهایی تمام «روحیه» و «عصارهی اراده» را در بچه میشکنیم. بعد وقتی که این آدم بزرگ شد و شد استاد دانشگاه، وقتی که میخواهند به او دانشنامه بدهند، اگر باید در مراسمی دست شاه را ببوسد، به عکاس میگوید: مواظب باش وقتی لب من با دست اعلی حضرت مماس میشود، همان موقع عکس را بگیر. بعد این عکس را در قاب خاتم میکند و میگذارد در اتاق کارش. در بچگی تحقیر شده که در بزرگی به این حقارت افتخار میکند.