بریده‌ای از کتاب کمی دیرتر اثر سیدمهدی شجاعی

بریدۀ کتاب

بسم الله – مشکل ما، مشکل مشترک همه ی این ما که دیدی، اینه که: حضرت رو برای خودمون می خواهیم، نه خودمون رو برای حضرت. امام رو خرج خودمون میکنیم، نه خودمون رو خرج امام. به جای این که از خودمون برای امام مایه بگذاریم، پیوسته از حضرت مایه می گذاریم برای پیشبرد کار خودمون. هرجا کم بیاریم، از امام هزینه می کنیم. انگار که نعوذبالله شأن امام، ماله کشیدن بر خرابکاری های ماست. اصلا جایگاه فرمانده و سرباز، در ذهن و دلمون عوض شده. فکر می کنیم امام موظفه از ما اطاعت کنه و ما رو به خواسته هامون برسونه ولی خودمون رو موظف به اطاعت از امام نمی بینیم.

چقدر این کتاب حقه واقعا